Asus Zenfone 2 Laser με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη, 13ΜP κάμερα, 4G

Η φετινή χρονιά κλείνει με την Asus να αυξάνει σημαντικά τις πωλήσεις smartphone της, ξεπερνώντας τα 20 εκατομμύρια, με τη σειρά Zenfone να διαθέτει αρκετές επιτυχίες. Το Zenfone 2 Laster αποτελεί ένα από τα επιτυχημένα μοντέλα της σειράς αν και παρουσιάστηκε μόλις τον Αύγουστο σε συγκεκριμένες χώρες, και με την Asus να επεκτείνει σιγά σιγά τη διάθεση σου και σε νέες χώρες. Με όμορφο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, το Zenfone 2 Laser διαθέτει ένα κεντρικό κουμπί τοποθετημένο στο πίσω μέρος όπως συναντάμε σε αρκετά LG smartphones, με το οποίο μπορούμε να αυξομειώσουμε τον ήχο, αλλά και να κάνουμε πιο εύκολα μια λήψη selfie.
Η οθόνη των 6' ιντσών τεχνολογίας IPS είναι αρκετά μεγάλη, καταλαμβάνοντας το 72% της εμπρόσθιας όψης προκειμένου οι διαστάσεις της συσκευής να κρατηθούν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Διαθέτει Full HD ανάλυση και προστατεύεται από Gorilla Glass 4 ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 615 της Qualcomm με 3GB μνήμη και υποστήριξη σύνδεσης σε LTE δίκτυα (Category 4) για ταχύτητες έως 150Mbps. Όσον αφορά την κύρια κάμερα που συναντάμε στο πίσω μέρος, αυτή διαθέτει ανάλυση 13MP, αποτελούμενη από σύστημα 5 φακών και με διάφραγμα f/2.0.
Μια ακόμη ομοιότητα με LG smartphones είναι η παρουσία Laser autofocus δίπλα από το διπλό LED flash, για πολύ γρήγορη εστίαση και καλύτερες λήψεις. Η δεύτερη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος έχει ανάλυση 5MP με ευρυγώνιο φακό και επίσης διάφραγμα f/2.0. Οι ηχητικές επιδόσεις του Zenfone 2 Laser είναι αρκετά καλές εξαιτίας των διπλών ηχείων στο κάτω μέρος, όπου σύμφωνα με την Ταϊβανέζικη εταιρεία χαρίζουν «ένα πλούσιο ήχο και πολύ καλύτερο του ανταγωνισμού»
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment