Siri στο iOS 6 και στο iPad...

Το άρτια ενημερωμένο 9to5Mac αναφέρει ότι το Siri έρχεται στο νέο iPad με την διάθεση του iOS 6 τους επόμενους μήνες. Όλες οι λειτουργίες, εκτός από αυτές του τηλεφώνου, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο iPad με την βοήθεια φωνητικών εντολών στο Siri μαζί με ό,τι έχουν συνηθίσει οι χρήστες στην αναζήτηση εστιατορίων και άλλων σημείων ενδιαφέροντος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία και το mockup που προκύπτει από αυτή και βλέπετε στην φωτογραφία. Το Siri στο iPad και το iOS 6 θα λειτουργεί τόσο ενοποιημένα με το UI ώστε να ξεχωρίζει άμεσα ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το Siri ακόμα και στην τεράστια οθόνη του iPad. Το mockup της φωτογραφίας δείχνει μια καλή αναπαράσταση της ιδέας.
Σκεφτείτε το iPhone 5 και την νέα οθόνη των 4 ιντσών με τα επιπλέον pixels στο ύψος. Με 640 pixels πλάτος η Apple διατηρεί τις διαστάσεις για τις υπάρχουσες εφαρμογές. Με 960 pixels στο ύψος τα apps θα συνεχίσουν να λειτουργούν το ίδιο. Μας μένουν 176 pixels (1136 – 960 pixels) για χρήστη της Apple στο πάνω μέρος της οθόνης ή στο κάτω. Εκεί δηλαδή που δείχνει το mockup του iOS 6 Siri στο νέο iPad και πιθανότατα και στο iPhone 5.
Ο χώρος είναι αρκετός και αναλογικά τοποθετημένος από την οθόνη του νέου iPad στην οθόνη του νέου iPhone 5. Υπομονή μερικές μέρες μέχρι το WWDC 2012.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment