Sight και το μέλλον γίνεται πραγματικότητα

Η φαντασία γίνεται εργασία και πρακτική λίγο πριν την αποφοίτηση και καταλήγει στο Sight. Μια φουτουριστική ταινία μικρού μήκους που παρουσιάζει ένα μέλλον με βιονικά μάτια και apps για όλους και όλα. Φυσικά όποιος ξέρει από κώδικα και μπορεί να πειράξει το σύστημα ή να αγοράσει τα κατάλληλα apps έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Μπορεί βέβαια και όλα να είναι ψεύτικα στον κόσμο του Sight.
Το ταινιάκι των Daniel Lazo, Eran May-raz, Hanan Revivo και Boaz Bachrach δεν δείχνει τίποτα περισσότερο από την πραγματικότητα που ζούμε σήμερα. Μπορεί να μην έχουμε βιονικά μάτια όπως η Molly Millions του Gibson αλλά χρησιμοποιούμε τις μικρές οθόνες των κινητών για να ελέγχουμε τα apps που χρησιμοποιούμε καθημερινά και μας δίνουν πόντους.
Αν το σκεφτείτε, ζούμε ήδη στον κόσμο του Sight αλλά έχουμε την δυνατότητα να αποκοπούμε. Στο κοντινό μέλλον απλά δεν θα μπορούμε γιατί τα apps θα είναι εμείς και εμείς θα είμαστε τα apps που έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε, να χρησιμοποιήσουμε ή να κάνουμε hack.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment