Το Sony Xperia Hayabusa (LT29i) στη φόρα...

H Sony συνεχίζει να βγάζει στην αγορά διαφορετικά Xperia smartphones προσπαθώντας να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε πιθανού αγοραστή. Ένα ακόμη Sony Xperia smartphone που είδε το φως της δημοσιότητας με κάπως περίεργο τρόπο είναι και το Sony Xperia Hayabusa.
To Xperia Hayabusa έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε διάφορες φωτογραφίες όπως επίσης έχουν εμφανιστεί samples από την κάμερα του, αλλά πλέον είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η δυνατότητα να το δούμε τόσο αναλυτικά και για αυτό υπεύθυνος είναι κάποιος από το ePrice όπου έχει στα χέρια του ένα engineering sample της συσκευής και δεν δίστασε καθόλου να το μοιραστεί μαζί μας.
Εξωτερικά το Sony Xperia Hayabusa μοιράζεται παρόμοιες καμπύλες με εκείνες του Xperia Arc S ενώ παράλληλα είναι λεπτό και ελαφρύ, για την ακρίβεια έχει 8.6 χιλ. πάχος και βάρος που αγγίζει τα 127 γρ. Σε αυτό το λεπτό σώμα βρίσκεται το SoC, Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 με επεξεργαστή dual core Krait στα 1.5GHz ενώ για τα γραφικά χρησιμοποιείται η Adreno 225 GPU, έχει 1 GB RAM, μπαταρία στα 1700mAh , NFC, υποστήριξη για κάρτες microSD και οθόνη 4.6 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση 720p. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται μια κάμερα στα 13 megapixel με LED flash ικανή να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση full HD αλλά και φωτογραφίες με εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω sample.
Σημαντικές προσθήκη επίσης είναι το φωτιζόμενο λογότυπο Xperia στο μπροστά μέρος της συσκευής, ακριβώς κάτω από την οθόνη, το οποίο εκτός από το ότι έιναι εκεί για να δίνει στυλ και να φωτίζει, πάλλεται σύμφωνα με τον ρυθμό της μουσικής που ακούει ο κάτοχος του Sony Xperia Hayabusa.
To λειτουργικό του Xperia Hayabusa είναι μια custom έκδοση του Android 4.0.4, με κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως αυτή του task manager που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment