Sony PlayStation Mobile παρών σε ASUS, HTC, Wikipad

Έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο του mobile gaming είναι η Sony. Με το Sony PlayStation Mobile να επεκτείνεται σε νέες πλατφόρμες, οι Ιάπωνες θέλουν να γίνουν το standard στην gaming αγορά του Android. Σήμερα στο πλαίσιο του gamescom 2012 η Sony ανακοίνωσε ότι στο Sony PlayStation Mobile συμμετέχουν πλέον η ASUS, η HTC και το Wikipad. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον κάποια από τα κινητά και tablets των ASUS και HTC θα πληρούν τις προδιαγραφές της Sony για games στο Android. Όσο για το Wikipad, αυτό είναι σχεδιασμένο για games οπότε εκεί ο ρόλος και οι δυνατότητες της πλατφόρμας είναι ξεκάθαρες.
Μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει με τους τίτλους παιχνιδιών για το Sony PlayStation Mobile θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την απάντηση της NVIDIA, αν υπάρχει κάτι σχετικό. Το NVIDIA TegraZone προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με την πλατφόρμα Sony PlayStation Mobile και επιτρέπει στους κατόχους κινητών και tablets με Tegra GPU να απολαμβάνουν ξεχωριστές προσφορές και τα καλύτερα παιχνίδια της πλατφόρμας.
Φυσικά στον χώρο αυτό ο μεγάλος αντίπαλος του Sony PlayStation Mobile είναι το App Store και το iOS. Το iPhone και το iPad αποτέλεσαν την βάση για games που σήμερα θεωρούνται κλασσικά, όπως το Angry Birds, Fruit Ninja κλπ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment