WhatsApp και Bluestacks, μηνύματα δωρεάν από το PC

Για τους περισσότερους, η εφαρμογή WhatsApp δε χρειάζεται συστάσεις. Ανεξάρτητα από το smartphone που διαθέτει κανείς, iPhone, Android, Windows Phone, κλπ., μπορεί να χρησιμοποιήσει το WhatsApp για να συνομιλήσει με φίλους και συγγενείς μέσω μηνυμάτων δωρεάν. Αν και το WhatsApp σας περιορίζει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων, ωστόσο με τη βοήθεια του Bluestacks μπορείτε να συνεχίσετε να συνομιλείτε κατά τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας.
Δείτε στα παρακάτω βήματα πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp μέσω του Bluestacks στον υπολογιστή σας για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων δωρεάν.
Αρχικά, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Bluestacks στον υπολογιστή σας. Bluestacks για Windows, Bluestacks για OS X.
Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, ανοίξτε το Bluestacks και εγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsApp. Αν δεν μπορείτε να τη βρείτε στις προτεινόμενες εφαρμογές χρησιμοποιήστε την αναζήτηση.
Στη συνέχεια ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε στο κουμπί Αποδοχή και συνέχεια (Agree and Continue) για να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της εφαρμογής.
Στο σημείο αυτό θα χρειαστεί να επιλέξετε τη χώρα που βρίσκεστε, προφανώς την Ελλάδα, καθώς επίσης να πληκτρολογήσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.
Πατήστε ΟΚ στο παράθυρο επιβεβαίωσης του αριθμού σας.
Αμέσως μετά, το WhatsApp θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει το λογαριασμό σας, ωστόσο η επιβεβαίωση ενδεχομένως να αποτύχει λόγω του ότι ο υπολογιστής σας δεν έχει τη δυνατότητα λήψης μηνυμάτων SMS.
Για να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό σας πατήστε στην επιλογή Καλέστε με (Call me) στο παράθυρο αποτυχίας της επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε επιτυχώς τη διαδικασία. Προφανώς, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας το κινητό τηλέφωνο ώστε να απαντήσετε στην κλήση επιβεβαίωσης.
Αυτό ήταν! Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς την επιβεβαίωση του λογαριασμού σας θα μπορείτε πλέον να δέχεστε αλλά και να στέλνετε μηνύματα με τους φίλους σας από τον υπολογιστή.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp σε μία πλατφόρμα κάθε φορά και όχι ταυτόχρονα. Καλό θα ήταν να αποσυνδεθείτε από το κινητό σας πριν χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στον υπολογιστή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment