Samsung Odyssey and Marco, φυσικά Windows Phone 8

Όπως πιθανώς έχετε καταλάβει, το φθινόπωρο θα έχει την σφραγίδα της Microsoft, αφού περιμένουμε τόσο την καινούρια έκδοση των Windows, το tablet Surface, αλλά και την τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού, Windows Phone 8.
Η Samsung ήδη προετοιμάζεται για τα WP8. Σύμφωνα με τα τελευταία leaks ετοιμάζει τα WP8 κινητά της με όνομα Odyssey και Marco.
Το Samusung Odyssey προορίζεται να γίνει το flagship WP8 κινητό της εταιρείας, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και τα Specs της συσκευής. Amoled οθόνη 4.65 ιντσών, LTE, NFC, 8MP camera και ο νέας γενιά Snapdragon S4, για τον οποίο έχουμε μιλήσει εκτενώς στο παρελθόν.
Το Samsung Marco πρόκειται για το μικρότερο αδερφάκι του “Οδυσσέα”, θα έχει λίγο μικρότερη οθόνη, που θα φτάνει τις 4 ίντσες και ανάλυση 480×800 pixels, LTE, και θα εξοπλίζεται και αυτό με ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm.

Αυτά διαβάζουμε καλοκαιριάτικα και αναστατωνόμαστε! Ευτυχώς η κυκλοφορία του προορίζεται για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, οπότε και οι θερμοκρασίες θα έχουν πέσει λίγο..
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment