Τα iOS και Android ξεπερνούν δέκα φορές πιο γρήγορα από το Web

Έρευνα τις Flurry Analytics απέδειξε αυτό που ήδη γνωρίζουμε: την απίστευτη ταχύτητα με την οποία τα iOS και Android έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Αναλογικά μάλιστα με τη μεγάλη έκρηξη που σημείωσαν οι υπολογιστές τη δεκαετία του 80 σήμερα έχουμε να κάνουμε με δέκα φορές πιο γρήγορη υιοθέτηση των smartphones και των mobile OS, αλλά και 2 φορές πιο γρήγορη ανάπτυξη από εκείνη του web στις αρχές του 1990.
Σύμφωνα με την Flurry Analytics τον περασμένο Ιούλιο χρησιμοποιήθηκαν παγκοσμίως πάνω από 640 εκατομμύρια συσκευές με iOS και Android, ενώ μόνο στην Κίνα το ποσοστό της αύξησης των iOS και Android χρηστών ξεπέρασε το 400% μέσα σε ένα χρόνο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2oυ τριμήνου του 2012 την πρωτιά κατέχει το Android OS με ποσοστό 68,1%, με την Apple και το iOS να καραδοκούν από τη δεύτερη θέση. Βέβαια το σκηνικό αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει με την έλευση του iPhone 5, κάνοντας τους αναλυτές να μιλούν για μεγάλη έκρηξη στην αύξηση του μεριδίου της αγοράς της Apple μέσα στα επόμενα χρόνια
πηγή
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment