iOS 6 με νέα μορφή στο UI και 5 σειρές app

Το μυστικό της νέας, μεγαλύτερης οθόνης του iPhone 5 μάλλον αποκαλύφθηκε. Με την βοήθεια των επιπλέον pixels και του iOS 6, η Apple σχεδιάζει να προσθέσει μια επιπλέον σειρά από εικονίδια στην οθόνη του iPhone 5. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν σε μια οθόνη να επιλέξουν μεταξύ 5+1 σειρών από εικονίδια για να ξεκινούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές.
Λιγότερα swipe δεξιά – αριστερά στα διάφορα home screens, περισσότερη πληροφορία σε μια οθόνη και φυσικά αλλαγές που μάλλον θα πρέπει να κάνουν οι developers στα iPhone apps ώστε να εκμεταλλευτούν τον επιπλέον χώρο που θα προσφέρει η νέα οθόνη του iPhone 5 με ανάλυση 640 x 1136 pixel.
Το “μυστικό” αποκαλύφθηκε μετά την διάθεση του iOS 6 beta 4 εχθές το πρωί στην Αμερική. Ο νέος simulator που χρησιμοποιεί η Apple παρουσιάζει μια νέα δομή των εικονιδίων στην αρχική οθόνη του iPhone. Με αυτό το στοιχειό κατά νου και όλα όσα έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 5, το συμπέρασμα είναι ένα: η Apple θέλει να χωρέσει περισσότερα εικονίδια στην οθόνη.
Μένει να δούμε αν τελικά επαληθευθούν αυτές οι προσδοκίες στο iPhone 5 event που λέγεται ότι έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου 2012 και φυσικά στην τελική διάθεση του iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου.
Φυσικά αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που φέρνει η Apple στο iOS 6. Το νέο λειτουργικό για το iPhone 5 και το iPad θα προσφέρει νέους χάρτες με την υπογραφή της Apple, μακρυά από το Google maps που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το YouTube app θα βρεθεί επίσης εκτός iOS 6 και iPhone 5 αλλά θα παραμείνει λειτουργικό στα παλιότερα μοντέλα που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment