Το δυνατότερο superphone όλων των εποχών είναι HTC

Αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν muscle car, αλλά ευτυχώς για τους λάτρεις της τεχνολογίας είναι κινητό. Θα μου πείτε, κινητό με τετραπύρηνο σούπερ ντούπερ επεξεργαστή Snapdragon S4 και 2GB (επιτέλους!) μνήμης; Θα σας πώ ΝΑΙ, γιατί όπως και να το κάνουμε, αυτά τα τρελά χαρακτηριστικά είναι που μας εξιτάρουν!
Περιμέναμε από τη Samsung να είναι εκείνη που θα ανεβάσει τον πήχη και θα ενσωματώσει στο Samsung Galaxy S III τα κορυφαία χαρακτηριστικά της αγοράς. Έφτασε κοντά, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κορυφή. Στη συνέχεια η LG ανακοίνωσε το δικό της smartphone με 2GB RAM και μας έβαλε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να το δούμε στην αγορά.
Σήμερα εμφανίστηκαν τα πρώτα screenshots από ένα smartphone που πραγματικά θα σπάσει τα κοντέρ. Πρόκειται για το HTC One XXL ή όπως αλλιώς θα λέγετε, μια συσκευή που θα πατήσει στο σώμα του HTC One X, αλλά θα ενσωματώνει διαφορετικό επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, θα πρόκειται για ένα τετραπύρηνο θηρίο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, είναι ο επεξεργαστής που φοράει το HTC One S και το αμερικάνικο HTC One X, μόνο που είναι δυνατότερος (μέχρι και 2.5GHz) και έχει 4 πυρήνες!
Φυσικά μια τέτοια αναβάθμιση δεν θα μπορούσε να μείνει μόνη της και κατά συνέπεια η μνήμη της συσκευής θα φτάνει στο νέο αγαπημένο μας νούμερο, τα 2GB!Θέλετε κι άλλα; Η κάρτα γραφικών της συσκευής θα είναι η τετραπύρηνη Adreno 320 και όλη αυτή η περιγραφή ταιριάζει στο Qualcomm APQ8064 SoC που υπόσχεται 75% λιγότερη κατανάλωση.
Η συσκευή φυσικά δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα ούτε έχει επιβεβαιωθεί, αλλά πιθανότατα θα αποτελέσει την απάντηση της HTC στην ανακοίνωση του iPhone 5
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment