Acer CloudMobile και Liquid Glow έρχονται στην Ευρώπη

Kαλά νέα για τους λάτρεις των mobile συσκευών της Acer, καθώς το Android France αποκάλυψε πως οι δύο νέες συσκευές, το «πολύ» CloudMobile και το low-end fun κινητό Liquid Glow καταφτάνουν στην Ευρώπη. Τουλάχιστον σίγουρα στη Γαλλία, άρα και στις υπόλοιπες χώρες.
Το CloudMobile με τις 4,3 ίντσες IPS οθόνη, ανάλυσης 1280 x 720, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,5 GHz, RAM στο 1GB και 8 GB εσωτερικής μνήμης, επεκτάσιμης με microSD κάρτα, θα φτάσει στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο, με λειτουργικό Android 4.0. Στην τιμή των 349 ευρώ, θα πάρετε, εκτός του πολύ κομψού σχεδιασμού του και την 8 MP κάμερα που θα σας εξασφαλίσει πολύ καλές φωτογραφίες.
Το Liquid Glow με τη σειρά του, το fun και funky smartphone που είχε ανακοινώσει η Acer λίγες μέρες πριν το MWC 2012, θα φτάσει στη Γαλλία και πάλι μέσα στον Ιούλιο και η τιμή του θα είναι στα 179 ευρώ. Η οθόνη του Liquid Glow είναι WVGA (800 x 480), στις 3,7 ίντσες και όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το «μικρό» της Acer διαθέτει μονοπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, κάμερα στα 5 megapixel, 1 GB εσωτερικής μνήμης με μία 4GB micro SD να συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Το λειτουργικό που θα φοράει το «μικρό» Liquid Glow θα είναι Android 4.0 και απ’ ότι μας είχε ενημερώσει η Acer, θα κυκλοφορεί σε μαύρο, λευκό και ρόζ.
Μεταξύ μας; Πολύ θα θέλαμε να τα δούμε στην Ελλάδα. Τόσο το CloudMobile στα 349 ευρώ, όσο και το Liquid Glow στα 179 ευρώ είναι τίμιες προτάσεις για τα χαρακτηριστικά τους, μίας εξαιρετικά αξιόλογης εταιρείας και φυσικά Android. Τι λέτε; Θα πιάσουν οι ευχές μας;
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment