H Nokia,Samsung,Huawei και HTC ερωτεύτηκαν τα WP8

Windows Phone και Nokia δεν πάνε χώρια αλλά πλέον μαζί της παρέα στο λανσάρισμα των Windows Phone 8 θα κάνουν άλλες 3 μεγάλες εταιρίες που δεν είναι άλλες από την Samsung, Huawei και HTC.
H Microsoft ανακοίνωσε σήμερα σε event τα Windows Phone 8 και μαζί τους και ποιες εταιρίες θα τα υποστηρίξουν τουλάχιστον στο ξεκίνημά τους. Φυσικά η Nokia δεν μπορούσε να λείπει από την εξίσωση όπως και η Samsung που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων από το Q1 του 2012 έκπληξη αποτελεί η Huawei(6 θέση πωλήσεων) που φαίνεται πως θέλει να αναμιχθεί σε αρκετά πράγματα και έχει αναπτύξει αρκετά καλό R&D.
Η HTC(10η θέση πωλήσεων) από την άλλη μετά τον αποκλεισμό της από τα tablet με Windows RT θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα Windows Phone 8 από ότι φαίνεται. Επίσης μεγάλη έκπληξη αποτελούν η απουσία της LG (5η θέση πωλήσεων) και ZTE (4η θέση πωλήσεων).
Στην πλευρά των προμηθευτών η Qualcomm θα παραμείνει ο αποκλειστικός προμηθευτής SoC με έμφαση στους Dual Core επεξεργαστές αλλά δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες αν θα χρησιμοποιηθούν SoC της σειράς S3 ή S4.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment