Κινητό τηλέφωνο LG GB220 Black για όλους

ΜΕ γραμμές που δεν προκαλούν αλλά εντυπωσιάζουν, το αναδιπλούμενο κινητό LG GB220 τονίζοντας ότι η επικοινωνία εκτός από ποιοτική είναι και οικονομική. Το φρέσκο μοντέλο της LG απευθύνεται σε απλούς και λίγο απαιτητικούς χρήστες και... επιμένει χαλαρά σε λειτουργίες που χρειάζονται οι περισσότεροι.
Οι διαστάσεις της κορεατικής δημιουργίας δεν ξεπερνούν τα 105x46x14 χιλιοστά και το βάρος της σίγουρα εντυπωσιάζει με τα μόλις 72 γραμμάριά του, μια τιμή που δύσκολα συναντούμε σήμερα στη συγκεκριμένη κατηγορία των clamshell μοντέλων.
Προικισμένο, επομένως με υψηλή φορητότητα, το GB220 ικανοποιεί τις απαιτήσεις αρκετών αρχάριων χρηστών που αναζητούν ένα εύκολο στη χρήση κινητό, που μπορεί να προσφέρει αξιοπιστία, προσιτή τιμή και ικανοποιητική επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Για να το καταφέρει αυτό, το LG GB220 βασίζεται σε έναν πομποδέκτη triband με υποστήριξη για την κλασική υπηρεσία GPRS που προσφέρει μόνο 43,2 kbps ταχύτητας για την πλοήγηση στο mobile Internet και την ανταλλαγή μηνυμάτων SMS/MMS. Την απεικόνισή τους αναλαμβάνει τόσο η κύρια οθόνη TFT της συσκευής με ανάλυση 176x144 pixels, όσο και η εμπρόσθια –μικρότερη– οθόνη ανάλυσης 96x64 pixels, με δυνατότητα απεικόνισης 65.536 χρωμάτων αλλά μέτρια ποιότητα.
Το LG GB220 διαθέτει 512ΜΒ εσωτερικής μνήμης και υποδοχή για κάρτες microSD, καθώς και υποστήριξη Bluetooth για τη σύνδεση με συμβατές συσκευές όπως headsets και συστήματα ανοικτής ακρόασης. Επιτρέπει το συγχρονισμό δεδομένων με τον Η/Υ μέσω της σουίτας συγχρονισμού της κατασκευάστριας.
Οι λάτρεις της ψυχαγωγίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον απλό music player της συσκευής για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια MP3, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Stereo FM Radio. Μια απλή φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 1,3Mpixels είναι τοποθετημένη στην εξωτερική πλευρά του folder, ακριβώς κάτω από τη εξωτερική οθόνη της συσκευής, έτοιμη να καταγράψει φωτογραφίες στα 1280 x 1024 pixels, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της διαδικασίας λήψης των φωτογραφιών ή επεξεργασία τους στα μενού της συσκευής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment