Παρουσίαση του HTC Touch Pro 2

Ένα από τα ομορφότερα κινητά με λειτουργικό Windows Mobile που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, αποτελει το HTC Touch Pro 2. Το Pro 2 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής και η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αποτελούν σίγουρα τα δυνατά σημεία του τηλεφώνου.
Το HTC Touch Pro 2 δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του. Το πολυκινητό αποπνέει μια επαγγελματική εμφάνιση, ενώ ο συνδυασμός του γυαλιστερού χρώματος και του μεταλλικού πλαισίου που έχει τοποθετηθεί περιμετρικά της συσκευής, κάνουν το κινητό να δείχνει πολυτελές.
Κάνοντας την διαφορά με τη νέα οθόνη των 3,6″, θετικότατο μπορεί να χαρακτηριστεί το QWERTY πληκτρολόγιο που απ’ ότι φαίνεται, ξεφεύγει αρκετά από τον άβολο σχεδιασμό του προηγούμενου μοντέλου. Το μέγεθος των κουμπιών, η ποιότητα κατασκευής και η κλίση του πληκτρολογίου, επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη πληκτρολόγηση.
Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά του Pro 2, εκεί συναντάμε έναν επεξεργαστή Qualcomm MSM7200, χρονισμένο στα 528 MHz, 512 MB ROM, καθώς και 288 ΜΒ RAM. Μπορεί το νέο μοντέλο να μην διαθέτει κάμερα 5 Megapixels, ωστόσο πιστεύω πως και τα 3,2 Megapixels κάνουν σχετικά καλά την δουλειά τους.
Λειτουργίες όπως GPS, υποστήριξη HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi, FM ραδιόφωνο, καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD δεν ήταν δυνατόν να λείπουν από μια τέτοια συσκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο HTC Touch Pro 2 “φοράει” μπαταρία 1500 mAh, η οποία βελτιώνει αρκετά την αυτονομία του τηλεφώνου.
Η καλύτερη εφαρμογή που κάνει το κινητό να ξεχωρίζει είναι το Straight Talk που ενσωμάτωσε η HTC στην συσκευή. Σύμφωνα με την εταιρία η λειτουργία Straight Talk καθιστά την επικοινωνία σας ανθρώπινη – πιο αποτελεσματική, πιο φυσική. Μπορείτε το ίδιο εύκολα να πραγματοποιήσετε μια τηλεδιάσκεψη και την ίδια στιγμή να στείλετε ένα e-mail. Τα διπλά ηχεία και μικρόφωνα υπόσχονται κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, υψηλής έντασης. Ακουμπήστε το Pro 2 σε λεία επιφάνεια και εκείνο θα θέσει αυτόματα την λειτουργία της ανοιχτής ακρόασης. Αν έχετε δουλέψει κάποια τηλέφωνα της HTC, σίγουρα θα είστε εξοικειωμένοι με το TouchFlo 3D. Το Pro 2 φοράει την τελευταία έκδοση του UI, αυτή που φοράει και το HTC Touch Diamond2.
Η απόκριση του τηλεφώνου και του TouchFlo 3D είναι αισθητά βελτιωμένη και το τηλέφωνο αντιδράει με το παραμικρό άγγιγμα της οθόνης. Σε αυτό βοηθάει η απόκριση απο την μεγάλη οθόνη των 3,6″ που διαθέτει το τηλέφωνο. Οι multimedia δυνατότητες σίγουρα δεν είναι το δυνατότερο σημείο του Pro 2. Το τηλέφωνο προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, ωστόσο η κάμερα των 3,2 Megapixels μπορεί να τραβήξει ικανοποιητικές φωτογραφίες την μέρα. Η ποιότητα ήχου είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα.
Ο browser του τηλεφώνου είναι αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τους browsers των παλιών Windows Mobile. Ο Opera 9.5 έχει αφήσει πίσω του αρκετά bugs των προηγούμενων εκδόσεων και πλέον η πλοήγηση γίνεται γρήγορα και χωρίς προβλήματα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment