Η Microsoft παρουσιάζει τη νέα γενιά Windows phones

Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε την ευρεία διάθεση 30 νέων συσκευών Windows phones σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο έως το τέλος του 2009. Η πλοήγηση σε ένα νέο Windows phone γίνεται ακόμα πιο εύκολα, ενώ δύο νέες υπηρεσίες που προστίθενται έρχονται να εξασφαλίσουν σημαντικά οφέλη για το χρήστη.
Μέσω της υπηρεσίας My Phone μπορεί κανείς να διαχειρίζεται από το PC του τα αρχεία που διατηρεί στην τηλεφωνική του συσκευή, ενώ με την υπηρεσία Windows Marketplace for Mobile, ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του μία ευρεία γκάμα εφαρμογών ειδικά για κινητά. Τα νέα Windows Phones, διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία συσκευών και τιμών, βρίσκονται από τις 6 Οκτωβρίου σε καταστήματα σε Βόρειο Αμερική, Ευρώπη και Ασία.
"Όλοι μας επιθυμούμε άμεση πρόσβαση στους ανθρώπους και στις πληροφορίες που θέλουμε" δήλωσε ο Steve Ballmer, Chief Executive Officer της Microsoft. "Τα Windows phones καταρρίπτουν τα εμπόδια ανάμεσα σε ανθρώπους, πληροφορίες και εφαρμογές και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που αγκαλιάζει όλη μας την καθημερινότητα".
Σημειώνεται ότι η διάθεση των νέων Windows phones στην ελληνική αγορά προγραμματίζεται για τα τέλη του Οκτωβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, Vodafone, Wind και με κορυφαίους κατασκευαστές όπως HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson και Toshiba.
O κ. Νικήτας Πέτρου, Managing Director της Euroelectronics S.A. δήλωσε "Συνεχίζουμε την πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας με τη Microsoft, λανσάροντας το νέο Omnia II με Windows Mobile 6.5. Το Omnia II, λόγω των απεριόριστων εφαρμογών MS Office και internet δίνει στο χρήστη δυνατότητες αντίστοιχες με αυτές του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται. Η συνεργασία της Samsung με τη Microsoft είναι στρατηγικής σημασίας, συνεχώς εξελίσσεται και στο μέλλον αναμένονται ακόμα πιο πρωτοποριακά μοντέλα".
Ένα Τηλέφωνο για τη Δουλειά και τη Διασκέδαση
Με ένα Windows phone μπορεί κανείς να διαχειριστεί το σύνολο των δραστηριοτήτων του, έχοντας τη δυνατότητα να είναι σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους και τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν περισσότερο. Παράλληλα, η Microsoft προσφέρει μία μοναδική λειτουργία δημιουργίας προσαρμοσμένων θεμάτων (custom theme builder) για τα Windows phones, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.windowsphone.com/theme.
Με μία συσκευή Windows phone, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε ένα γνώριμο περιβάλλον με οικείες εφαρμογές. Μεταξύ αυτών:
■Το νέο βελτιωμένο Windows Live με "What’s New feeds" και βελτιωμένη δυνατότητα ανταλλαγής φωτογραφιών σε κάποια από τα σημαντικότερα sites κοινωνικής δικτύωσης (όπως Twitter, Facebook, My Space και Flickr).
■Έναν ανασχεδιασμένο Windows Internet Explorer για κινητά με ενσωματωμένο Adobe Flash Lite που φροντίζει ώστε η εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω του κινητού τηλεφώνου να μην υστερεί από την αντίστοιχη εμπειρία σε PC.
■Μία από τις καλύτερες εμπειρίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών λογαριασμών απευθείας από το τηλέφωνο με τη βοήθεια του Outlook Mobile/Exchange sync.
■Τη δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων Word, Excel και PowerPoint από το τηλέφωνο με το Microsoft Office Mobile.
Δυναμικές Υπηρεσίες για Κινητά
Το My Phone είναι μία δωρεάν υπηρεσία που βοηθά τους καταναλωτές να διαχειρίζονται και να προστατεύουν τις πολύτιμες πληροφορίες που έχουν αποθηκεύσει στα τηλέφωνα τους – από επαφές και ραντεβού μέχρι sms, φωτογραφίες και πολλά ακόμη. Με αυτήν την υπηρεσία, παρέχεται η δυνατότητα αποθήκευσης και ο συγχρονισμός των δεδομένων που διατηρούνται στο τηλέφωνο σε ειδικό και προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης χώρο στο διαδίκτυο, επιτρέποντας στο χρήστη τη δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων σε περίπτωση που το τηλέφωνο χαθεί ή πάθει κάποια βλάβη.
Επιπλέον, προσφέρεται μία σειρά προηγμένων εφαρμογών "Lost phone" ως Premium πακέτο, το οποίο οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν όταν και όποτε χρειαστεί. Το Premium αυτό πακέτο συμπεριλαμβάνει τη δυνατότητα Κλειδώματος του τηλεφώνου από απόσταση και ανάρτησης ενός μηνύματος "if found" ("σε περίπτωση που βρεθεί") στην οθόνη του. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης Δυνατού Ήχου Κλήσης του τηλεφώνου, ακόμα και αν είναι ρυθμισμένο σε δόνηση ή σε αθόρυβη λειτουργία και, τέλος, Διαγραφής ούτως ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment