Νέο SE Jalou και Jalou Dolce & Gabbana

Το Jalou αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια των κινητών τηλεφώνων της Sony Ericsson και απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να έχουν στυλ στην καθημερινότητά τους. Το νέο Sony Ericsson Jalou κάνει εντύπωση με την πρώτη ματιά αφού έχει ιδιαίτερο clamshell design που θυμίζει πολύτιμο λίθο και ποικιλία χρωμάτων όπως Βαθύς Αμέθυστος, Μπλε Ακουαμαρίνα και Μαύρος Όνυχας. Έχει μικρό μέγεθος για να χωράει παντού και αποτελεί το απόλυτο στιλάτο gadget.
Η εξωτερική οθόνη του νέου αυτού κινητού ανάβει διακριτικά, ενώ η εσωτερική οθόνη δυο ιντσών, με το πάτημα ενός κουμπιού μεταμορφώνεται σε καθρέφτη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεστε να ανανεώσετε διακριτικά το μακιγιάζ σας.
Το Jalou, εκτός από το ιδιαίτερο design του, ενσωματώνει και όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως φωτογραφική μηχανή 3.2 megapixel, music player, video recording, 3G, Bluetooth, ενσωματωμένο FM radio και Internet για να τσεκάρετε τα email σας, να δείτε βίντεο και να ανεβάσετε φωτογραφίες στα αγαπημένα σας social networking sites.
Επιπλέον, το Jalou θα διατεθεί και σε περιορισμένη έκδοση Dolce & Gabbana σε ροζ χρώμα με λεπτομέρειες από χρυσό 24 καρατίων και με αποκλειστικό υλικό και αξεσουάρ υπογεγραμμένα από τους δύο διάσημους σχεδιαστές. Το Jalou από τους Dolce & Gabbana συνοδεύεται από ειδικά ακουστικά με χρυσές λεπτομέρειες που θα ολοκληρώσουν τη στυλάτη εικόνα σας. Περιλαμβάνει επίσης τρία μεταξένια πουγκιά με το διάσημο λογότυπο Dolce & Gabbana τα οποία μπορείτε να κρατήσετε και να φυλάξετε ακόμα και τα κοσμήματά σας. Οι Stefano Gabbana και Domenico Dolce, εκτός απο τον σχεδιασμό του κινητού, ανέλαβαν οι ίδιοι και τον δημιουργικό σχεδιασμό της καμπάνιας που ετοιμάστηκε για το Jalou.
Ακόμα και το περιεχόμενο είναι μοναδικό στο Jalou από τους Dolce & Gabbana. Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την επίδειξη μόδας της Φθινοπωρινής/ Χειμερινής κολεξιόν 2010 και αποκλειστικά στιγμιότυπα backstage έχουν μεταφερθεί στη συσκευή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment