Motorola Morrison: νέα εποχή με νέο λειτουργικό

ΤΟ νέο λειτουργικό της Google θέλει να δοκιμάσει και η γνωστή μας αμερικάνικη εταιρεία παρουσιάζοντας έξυπνα κινητά για τα καλά. Η Motorola αποκάλυψε ένα ακόμα κινητό με το περίεργο όνομα Moto Morrison θυμίζοντας τον γνωστό καλλιτέχνη! Οπότε ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς με το Sholes το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό της Google Android, μαλλον δεν ήταν έκπληξη η παρουσία για το Morrison.
Το συρόμενο πληκτρολόγιο με την αισθητική του αλλά και το λειτουργικό τακτοποιημένο σε ικανοποιητικού μεγέθους εικονίδια αποτελεί το νέο στάνταρ για την εταιρεία, ενώ θα διαθέτει όλα τα στοιχεία συνδεσιμότητας απο θύρα USB μέχρι Wifi για να καταλήξουμε στα βασικά τεχνικά του χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες το Morrison θα τρέχει ένα custom UI βασισμένο σε Android.
Το τηλέφωνο κάνει την διαφορά με το συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο ενώ η Motorola το έχει εξοπλίσειι με επεξεργαστή στα 528 Mhz από την Qualcomm καθώς και 256 MB RAM. Τέλος για να δούμε και τα υπόλοιπα καλούδια του διαθέτει οθόνη με ανάλυση HVGA, 5 Megapixels κάμερα, GPS, Wi-Fi, υποστήριξη 3G και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSDHC.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment