Τέλος του χρόνου με το ΝΟΚΙΑ Ν97 mini!

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ το Nokia N97 αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας αλλά ποτέ δεν εφυσηχάσουν όταν καραοδκειο ο ανταγωνισμός, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το τεχνικό του κομμάτι σε βελτιώσεις και σμίκρυνση του Nokia N97. Το νέο κινητό κυκλοφορεί ωστόσο με το όνομα Nokia N97 Mini, αλλά μέχρι το τέλος του χρόνου που θα το δούμε στην αγορά θα υποστεί βελτιώσεις. Απουσιάζει το d-pad και κάλυμμα στην κάμερα, το N97 Mini φαίνεται σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με την βοήθεια της Vodafone και της Nokia.
Η είδηση διέρρευσε απο ξένο forum της Vodafone αναλύοντας τις καινοτομίες του φρέσκου smartphone ενώ αρκετά αργότερα αναρτήθηκαν ειδήσειςαπό το Twitter και το διαδίκτυο όπως καταγράφεταιστα screenshots του intomobile.com.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του παραμένει το ίδιο και απράλλαχτο, ωστόσο η απουσία του D-pad από το Nokia N97 Mini και η ενσωμάτωσητου εξαιρετικού πληκτρολογίου θα αποδείξει αν ήταν δικαιολογημένες οι αλλαγές. Φυσικά η οθόνη μίκρυνε ελάχιστα αλλά ελπίζουμε ότι θα έχει μικρύνει και η τιμή διάθεση του προιόντος που κοστίζει όσο 2 netbook μαζί βρε παιδί μου!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment