Δωρεάν best εφαρμογές για Windows mobile!

ΕΧΟΥΜΕ αναλύσει πολλές φορές τα κινητά θαύματα που έχουμε στα χέρια μας με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile. Mπορεί να υπάρχουν μερικές εφαρμογές εγκατεστημένες στη συσκευή, αλλά το καλό με αυτό το λειτουργικό είναι ότι μπορούμε να προσθέτουμε εύκολα περισσότερες για να διευκολύνουμε τη ζωή μας. Το PhoneGr σας παρουσιάζει μια λίστα με δωρεάν εφαρμογές που δε θα έπρεπε να λείπουν από τη συσκευή σας.
Social Networks
1. Facebook Το facebook έχει γίνει το διασημότερο social network στον κόσμο. Οπότε η Microsoft δημιούργησε τον official client για το facebook για τα Windows Mobile. Τώρα ενημερωθείτε για τα νέα των φίλων σας στο facebook από το κινητό σας.
2. TwitToday Το twitter είναι η διασημότερη micro blogging υπηρεσία. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να ελέγχετε όλες τις δραστηριότητές σας στο twitter από το windows mobile κινητό σας. Αφού εγκατασταθεί, προσθέτει ένα textbox στην Today Screen σας.
3. PockeTwit Η αγαπημένη μας εφαρμογή γύρω από το twitter. Με μοναδικό user interface και πολλές επιλογές, θα ενθουσιάσει κάθε twitterholic.
Internet
4. Opera Mobile Αν δεν υπάρχει προεγκατεστημένος μαζί με το κινητό, ο browser αυτός είναι ένα must. Υπερτερεί παντού του ενσωματωμένου IE mobile.
5. Skyfire Ο αγαπημένος μας browser. Μεταφέρει την desktop browsing εμπειρία κατευθείαν στην συσκευή σας. Μοναδικό μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι δεν μπορούμε να γράψουμε ελληνικά σε κάποιο site μιας και δεν υποστηρίζονται ακόμα στις πρώτες αυτές εκδόσεις της εφαρμογής. (σύμφωνα με την εταιρία θα προστεθεί στην πορεία).
6. Google Maps Βρείτε το που βρίσκεστε με χρήση ή όχι GPS! Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επισκεφτείτε το m.google.com/maps μέσα από τον browser του κινητού σας.
7. Fring Instant messaging client για να μιλάτε με τους φίλους σας. Υποστηρίζει πολλά δίκτυα.
8. Skype Το γνωστό σε όλους skype στην mobile έκδοσή του.
System
9. CleanRAM Μια εφαρμογή που σας βοηθάει να αποδεσμεύετε ram από το κινητό σας, χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε επανεκκίνηση. Με 3 επιλογές λειτουργίας ανάλογα με τη δουλειά που θέλετε να κάνετε.
10. iFonz 2 Μια εφαρμογή που μετατρέπει το interface του κινητού σας σε κάτι πιο κοντά στο iPhone.
11. PocketRar Η mobile έκδοση του WinRar για να μπορείτε να διαχειρίζεστε rar files και στο κινητό σας.
12. PHM Registry Editor Για τους πιο σκληροπυρηνικούς, μια εφαρμογή για να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με την registry της συσκευής.
13. CapSure Κάντε print screen την οθόνη της συσκευής σας και αποθηκεύστε την σε πολλές μορφές εικόνων.
14. iContact Η εφαρμογή αυτή τροποποιεί την εμφάνιση της contact list σας κάνοντας την πιο εύχρηστη.
Multimedia
15. Nitrogen 1.1 Πολύ καλός audio player για να αντικαταστήσετε τον περιορισμένων δυνατοτήτων windows media player.
16. TCPMP Ο καλύτερος video player για τέτοιες συσκευές.
Office
17. w0lf's Translator 1.2 Μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το Google Translate για να σας κάνει την μετάφραση του κειμένου που του δώσετε.
18. Adobe Reader for PPC 2.0 Η απαραίτητη εφαρμογή για να διαβάζετε pdf files στο κινητό σας.
19. PocketXpdf Μια εναλλακτική πιο ελαφριά λύση στον adobe reader.
Games
20. Pocket Uno Το γνωστό σε όλους παιχνίδι UNO στην mobile version του.
Φυσικά υπάρχουν και άλλες αμέτρητες εφαρμογές που θα μπορούσαν να ναι στην λίστα, δωρεάν ή εμπορικές. Για περισσότερες δωρεάν εφαρμογές μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Freeware PocketPC και στο liveplace.gr
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment