Samsung M8910 Pixon 12: Ειναι πολλά τα 12 MP;

ΓΙΑ χρόνια ψάχνουμε το τέλειο κινητό με ψηφιακή κάμερα αφού τα όρια είναι δυσδιάκριτα μεταξύ των 2 τεχνολογιών. Εχουμε αποαλύσει στηνελληνική αγορά πολλά κινητά τόσο με 5 όσο και με 8 Megapixels, αλλά για πρώτη φορά μας αποκαλύπτεται για την Ελλάδα ένα κινητό με 12 Megapixels. Το φρέσκο δημιούργημα προέρχεται απο την Samsung και θα διαθέτει κάμερα 12 Megapixels, φέροντας την εμπορική ονομασία Samsung M8910 Pixon 12. Καθώς το κινητό διατίθεται σε ορισμένα καταστήματα, αλλά όσο περνούν οι ημέρες θα μας κάνει κλικ απο όλα τα μαγαζιά τεχνολογίας οπότε θα δούμε τις αρετές του.
Διατηρώντας το βασικό του όπλο που δεν είναι άλλο απο την πλούσια κάμερα του, η Samsung φρόντισε να την εφοδιάσει με Xenon+ Power Led Flash, καθώς αι με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 720 x 480 pixel (30 fps). Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά του το κινητό κόσμημα ενσωματώνει AMOLED οθόνη αφής 3,1″, HSDPA, Wi-Fi, δέκτη GPS καθώς και FM ραδιόφωνο με RDS. Μπορεί η εσωτερική του μνήμη να είναι μόλις 150 MB, ωστόσο το νέο Pixon δέχεται κάρτες μνήμης microSD μέχρι 16 GB.
Το Samsung M8910 Pixon 12 κοστίζει περίπου 530 ευρώ άρα είναι πανάριβο και κοστίζει όσο ένας καλά εξοπλισμένος φορητός υπολογιστής, άρα έχουν ταυτόσημες δυνατότητες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment