Huawei Nova 5i Pro: Διέρρευσε διαφημιστικό υλικό

Η Huawei τον Ιούνιο παρουσίασε τα Huawei Nova 5. Ωστόσο, από τη σειρά έλειπε το Nova 5i Pro, για το οποίο είχαμε ακούσει αρκετές φήμες. Λίγο καιρό αργότερα, η συσκευή πέρασε από την TENAA, και από τότε δεν ακούσαμε κάτι άλλο σχετικά με το smartphone.
Τώρα, δημοσιεύτηκαν στο Weibo μερικές προωθητικές φωτογραφίες του Huawei Nova 5i Pro, οι οποίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
Αρχικά, το Huawei Nova 5i Pro έχει 6,26 ιντσών οθόνη, με ανάλυση 1.080×2.340 και punch-hole, το οποίο στεγάζει την 32MP selfie κάμερα.
Στην πίσω πλευρά θα βρούμε τις τέσσερις κάμερες, οι οποίες βρίσκονται σε ένα τετράγωνο module, με διάταξη 2×2. Κάτω από το module των καμερών υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και στα δεξιά το LED flash.
Το module του Huawei Nova 5i Pro φιλοξενεί την 48MP η κύρια κάμερα, μία 8MP κάμερα, τον 2MP αισθητήρα βάθους και μία ακόμη 2MP κάμερα που ίσως είναι ToF.
Το Huawei Nova 5i Pro είναι εξοπλισμένο με το Kini 810 και θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις με 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης.
Κατά τα άλλα, το Huawei Nova 5i Pro θα τρέχει EMUI 9 βασισμένο στο Android 9 Pie, θα έχει 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 20W ταχυφόρτιση και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment