Samsung Galaxy Book S: Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8GB RAM και Windows 10

Πέρυσι, η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Book 2 ένα Windows 10 S tablet το οποίο μπορούσε να μετατραπεί σε laptop και ήταν εξοπλισμένο με τον Snapdragon 850 SoC.
Τώρα, στο Geekbench εμφανίστηκε μία συσκευή με αριθμό μοντέλου SM-W767, η οποία φημολογείται ότι θα ονομάζεται Samsung Galaxy Book S. Η ιστοσελίδα αποκάλυψε πως το tablet τρέχει Windows 10, έχει 8GB μνήμη RAM και είναι εξοπλισμένο με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.84GHz.
Samsung Galaxy Book S
Επιπλέον, εκτός από το Geekbench, εμφανίστηκε στο Bluetooth SIG μία συσκευή με τον ίδιο αριθμό μοντέλου. Η καταχώρηση επιβεβαίωσε το όνομα της συσκευής και αποκάλυψε ότι έχει Bluetooth 5.0.
Οι φήμες θέλουν το tablet να έχει αντίστοιχο 2 σε 1 σχεδιασμό όπως το Galaxy Book 2, με Super AMOLED touch οθόνη, αποσπώμενο πληκτρολόγιο, S Pen και υποστήριξη LTE δικτύων.
Samsung Galaxy Book S
Κατά τα άλλα δεν είναι γνωστές άλλες πληροφορίες για το tablet. Ωστόσο, με βάση το γεγονός ότι έλαβε ήδη δύο πιστοποιήσεις και πως ο προκάτοχος ανακοινώθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο, τότε αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τη συσκευή σύντομα.
Περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει το Samsung Galaxy Book S στο Unpacked event στις 7 Αυγούστου, είτε στην IFA 2019 τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment