Τι αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση IFA 2019

Η IFA είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στην Ευρώπη και λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο συνήθως τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Έτσι και φέτος η IFA 2019 θα ξεκινήσει επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο την Τετάρτη 4/9 και Πέμπτη 5/9, θα πραγματοποιηθούν όλα τα press conference των εταιρειών και το Techblog θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά για να καλύψουμε πρώτοι όλες τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις.
Ιδιαίτερα σημαντική η φετινή έκθεση IFA για όλους εμάς μιας και από αυτή τη χρονιά το Techblog βρίσκεται επίσημα ανάμεσα στους Media Partners της έκθεσης και είναι το μοναδικό site τεχνολογίας από την Ελλάδα!
Πάμε όμως να δούμε μαζί τι αναμένεται να παρουσιαστεί στη φετινή έκθεση IFA 2019!
Acer
Η Acer επιβεβαίωσε την παρουσία της στην IFA 2019 και το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει το press conference της εταιρείας. Συνήθως σε αυτήν την έκθεση η Acer αναβαθμίζει την σειρά laptop και tablet της.
Asus
Μία ακόμη μεγάλη εταιρεία οποία ακούει στο όνομα Asus θα βρίσκεται στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο του Βερολίνου ώστε να αποκαλύψει τα νέα προϊόντα. Η αγορά έχει ήδη γνωρίσει τα νέα ZenBook laptop καθώς καθώς και το ZenPhone 6 οπότε δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι πρόκειται να αποκαλύψει η εταιρεία.
Dell
Τα σχέδια της Dell για την IFA 2019 μέχρι και σήμερα παραμένουν κρυφά. Η εταιρεία συνήθως έφερνε ενημερώσεις στην XPS σειρά laptop και αποκάλυπτε τα καινούργια Chromebook.
Fitbit
Η Fitbit αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στην έκθεση. Το flagship smartwatch της εταιρείας ίσως ανανεωθεί με μία έκδοση η οποία θα υποστηρίζει την Alexa. Το smartwatch πιθανόν θα ονομάζεται Fitbit Versa.
Fossil
Η Fossil θα έχει σίγουρα πολλά προϊόντα για να αποκαλύψει στην έκθεση του Βερολίνου και μερικά από αυτά ίσως αποκαλυφθούν πριν από αυτήν. Το Fossil Sport 2 ίσως βρίσκεται δίπλα από ρολόγια μεγάλων εταιρειών όπως η Kors, Diesel και Armani.
Garmin
Από την Garmin στην IFA 2019 αναμένεται να γνωρίσουμε τουλάχιστον μία νέα συσκευή. Η αγορά λέγεται ότι θα γνωρίσει εκείνες τις ημέρες έξι νέα watch της Vivomove σειράς. Πιο συγκεκριμένα στην IFA θα δούμε τα Venu, Vivoactive 4, Vivoactive 4s, Vivomove Style, Vivomove 3s και Vivomove 3 Sport.
Harman Kardon
Η Harman Kardon συνήθως φέρνει στην IFA μία σειρά από speakers. Νωρίτερα η εταιρεία αποκάλυψε την Citation οικογένεια καθώς και headphones και speakes άλλων εταιρειών όπως η JBL. Στις 5 Σεπτεμβρίου η Harman έχει προγραμματισμένο press conference κατά την διάρκεια του οποίου θα γνωρίσουμε τα σχέδια της.
Huawei
Από την πόλη της Γερμανίας δεν θα λείπει ούτε ο Κινεζικός κολοσσός που ακούει στο όνομα Huawei. Η εταιρεία ίσως αποκαλύψει την 5G TV καθώς και ένα speaker το οποίο θα χρησιμοποιεί το Google Assistant. Βέβαια για το τελευταίο πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί καθώς υπάρχει το πρόβλημα με τον αποκλεισμό από την Αμερική. Άλλες πληροφορίες λένε ότι θα δούμε και την Mate 30 σειρά σύμφωνα με πηγή όμως αυτή θα αποκαλυφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Τέλος, από τον Κινεζικό κολοσσό ίσως δούμε και ένα έξυπνο γυαλί το οποίο θα χρησιμοποιεί AR και VR τεχνολογίες.
Lenovo
Από την Lenovo ίσως δούμε μερικά 5G capable laptop με μπαταρία που θα διαρκεί μία ολόκληρη ημέρα. Επίσης, πληροφορίες λένε ότι θα αποκαλυφθούν μερικά νέα notebook τα οποία θα ανήκουν στην Yoga σειρά της εταιρείας.
LG
Το παρόν της LG στην έκθεση μάλλον θα είναι πολύ δυναμικό. Πληροφορίες δείχνουν το πρώτο dual screen smartphone της εταιρείας το οποίο ακούει στο όνομα LG V60 ThinQ. Το προηγούμενο διάστημα είδαμε και μερικά render για το LG G8X και κατατέθηκαν τα trademark V60S και K50S.
Nokia
Η Nokia ανήκει εδώ και αρκετό καιρό στην HMD Global και μέσω αυτής μάθαμε για το press conference της πρώτης στην IFA 2019. Επιπλέον, πληροφορίες έχουμε και για το Nokia 7.2 το οποίο λέγεται ότι θα είναι το smartphone με triple-rear camera.
Panasonic
Η Panasonic κατά την διάρκεια των προηγούμενων εκθέσεων IFA παρουσίαζε πολλά διαφορετικά προϊόντα. Στην αγορά τώρα η εταιρεία έχει μία σειρά από τηλεοράσεις, οπότε ίσως δούμε κάποια προϊόντα τα οποία θα τις αντικαταστήσουν. Το press conference της εταιρείας συνήθως γίνεται την Πέμπτη το πρωί.
Philips
Όπως και η Panasonic έτσι και η Philips αναμένεται να φέρει στην αγορά νέες τηλεοράσεις οι οποίες πιθανόν να ενσωματώνουν Dolby Vision και HDR10+. Επιπλέον, ίσως δούμε νέα Audio range προϊόντα στο press conference της εταιρείας την Πέμπτη.
Samsung
Ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός αποκάλυψε το προηγούμενο διάστημα τα Galaxy Note 10 και Note 10+, Galaxy Tab S6 και Galaxy Watch Active 2 και φυσικά όλα αυτά θα βρίσκονται στην έκθεση. Αφού έχουμε ήδη γνωρίσει νέα smartphone, tablet και smartwatch πολύ πιθανόν να δούμε και νέες QLED τηλεοράσεις με 8K ανάλυση και HDR10+.
Sennheiser
Η Sennheiser έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι επίσημος συνεργάτης της έκθεσης. Το Ambeo Soundbar της εταιρείας αποκαλύφθηκε στην CES 2019 και ίσως δούμε στην IFA 2019 μερικά νέα προϊόντα της σειράς.
Sonos
Η Sonos μέχρι και φέτος δεν έχει παρουσιάσει προϊόντα στην έκθεση. Φέτος η εταιρεία θα αποκαλύψει διάφορα προϊόντα στα τέλη Αυγούστου στο προγραμματισμένο event καθώς και τις δύο πρώτες ανεπίσημες ημέρες του event, 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Από αυτήν πολύ πιθανόν να δούμε portable Bluetooth speaker.
Sony
Η Sony συνήθως ανανεώνει τα smarphone της. Πιθανόν στο Βερολίνο να γνωρίσουμε τον διάδοχο του Xperia 1 το οποίο ακούει στο όνομα Xperia 2. Επίσης, ίσως γνωρίσουμε τον διάδοχο των flagship headphone 1000X και μία σειρά από νέες τηλεοράσεις. Το press conference της Sony έχει χρονολογηθεί για την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.
Qualcomm
Ο πρόεδρος της Qualcomm, Cristiano Amon, θα είναι ένας εκ των ομιλητών της IFA 2019. Πιθανόν από αυτόν να μάθουμε νέες πληροφορίες για τα επόμενα 5G smarphone, tablet και λοιπά τα οποία θα ενσωματώνουν το X55 modem.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment