TOP: Τα 5 καλύτερα κινέζικα smartphones κάτω από $100!

Έχουμε φτάσει στα μέσα Απριλίου, κι ενώ η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει σιγά σιγά, ο χειμώνας αρνείται να μας αφήσει. Anyway. Αν ψάχνετε για ένα προσιτό τηλέφωνο είτε γιατί δεν έχετε στη διάθεσή σας αρκετά χρήματα είτε απλά γιατί δεν ενδιαφέρεστε για όλα τα φανταχτερά χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι πιο ακριβές συσκευές, είστε στο κατάλληλο μέρος. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τα Top 5 κινεζικά smartphones που κοστίζουν κάτω από $ 100!

1. Xiaomi Redmi 6A

Το Xiaomi Redmi 6A που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018 εξακολουθεί να είναι μια αρκετά εντυπωσιακή συσκευή που μπορεί κάποιος να αποκτήσει με λιγότερα από $ 100. Σε αυτή την τιμή μπορείτε να αγοράσετε ένα πραγματικά καλό τηλέφωνο, με MediaTek Helio A22 επξεργαστή, 2GB ή 3GB RAM και 16GB ή 32GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης (επεκτάσιμη).
Επιπλέον, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 5,45 ιντσών, ανάλυσης HD+, ενώ για τη φωτογράφιση φροντίζουν μια οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13MP και μια εμπρόσθια ανάλυσης 5MP. Έχει επίσης μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh και τρέχει Android 8.0 Oreo.
Αποκτήστε το Xiaomi Redmi 6A Global Version 5.45 inch 2GB RAM 16GB ROM με το κουπόνι: 4BG6A16C στα 67,30€

2. Redmi Go

Εάν θέλετε να παραμείνετε στο άρμα της Xiaomi και να ξοδέψετε ακόμη λιγότερα (κάτω από €80), υπάρχει το ακόμη πιο νέο τηλέφωνο της νεοσυσταθείσας θυγατρικής Redmi της μεγάλης κινεζικής εταιρείας, το Redmi Go. Όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, το smartphone αυτό τρέχει Android Go της Google, μια ελαφρύτερη και ευκολότερη στη χρήση έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android. Εξαιτίας αυτού, το τηλέφωνο δεν χρειάζεται κάποιον ιδιαίτερα ισχυρό τεχνικό εξοπλισμό. Έτσι, το Redmi Go τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon 425 SoC χαμηλής κατηγορίας σε συνδυασμό με 1GB RAM και 8GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί μέσω καρτών microSD.
Για τον τομέα της φωτογραφίας, η συσκευή διαθέτει μια μονή οπίσθια κάμερα των 8MP με άνοιγμα διαφράγματος f/2.0 και άλλη μια κάμερα των 8MP με διάφραγμα f/2.2 στο εμπρόσθιο μέρος για selfies. Το smartphone διαθέτει μια HD οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και παίρνει ενέργεια από μια ικανοποιητικής χωρητικότητας μπαταρία 3.000 mAh, ενώ τρέχει όπως προαναφέρουμε Android Go βασισμένο σε Android 8.0 Oreo.
Αποκτήστε το Xiaomi Redmi Go Global Version 5.0 inch 1GB RAM 8GB ROM στα 56,08€ 

3. Leagoo M13

Ενώ τα δύο παραπάνω τηλέφωνα έχουν ξαναβρεθεί στη λίστα με τα Top μας, το Leagoo M13 παίρνει θέση για πρώτη φορά, μιας και κυκλοφόρησε μόλις τον προηγούμενο μήνα. Η συσκευή τροφοδοτείται από ένα MediaTek Helio A22 SoC, όπως το Redmi 6A και είναι μια επιλογή που αξίζει να εξετάσετε. Το smartphone φέρει μοντέρνο σχεδιασμό με εγκοπή τύπου σταγόνας στο πάνω μέρος της οθόνης των 6,1 ιντσών. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε επίσης 4GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, η οποία είναι επεκτάσιμη μέσω microSD.
Για τη φωτογράφιση, το τηλέφωνο περιλαμβάνει μια διπλή οπίσθια κάμερα με κύριο αισθητήρα ανάλυσης 8MP και έναν δευτερεύοντα αισθητήρα ανάλυσης 5MP για να βγάζετε φωτογραφίες με εφέ bokeh, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος έχουμε μια μονή κάμερα ανάλυσης 5MP.
Το Leagoo M13 παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh και τρέχει Android 9 Pie OS.

4. Doogee S40

Αν ψάχνετε για ένα ανθεκτικό τηλέφωνο, ίσως το «ολόφρεσκο» Doogee S40 που κυκλοφόρησε στις αρχές του μηνός να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το τηλέφωνο αυτό που τροφοδοτείται από έναν MediaTek MT6739 επεξεργαστή σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB μνήμη αποθήκευσης, φέρει ανθεκτικό σώμα μέσα στο οποίο θα βρείτε μια συμπαγή οθόνη 5,5 ιντσών.
Το Doogee S40 συσκευάζει επίσης διπλή οπίσθια κάμερα με φακούς ανάλυσης 8MP και 5MP, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος θα βρείτε μια μονή κάμερα ανάλυσης 8MP για selfies.
Το ανθεκτικό τηλέφωνο έρχεται με μια μεγάλη μπαταρία φορτίου 4.650 mAh που εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε χωρίς τηλέφωνο κατά τις εξορμήσεις σας στη φύση και τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 9 Pie.
Αποκτήστε το Doogee S40 από το Banggood στα 97€ με Priority Direct Mail.

5. Elephone A6 Mini

Τέλος, ολοκληρώνουμε το Top μας με μια συσκευή που ακολουθεί όλες τις τάσεις της εποχής, το Elephone A6 Mini. η συσκευή αυτή φέρει μια μικρή εγκοπή τύπου σταγόνας εμπρόσθιο πάνω μέρος, full screen σχεδιασμό και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.
Το νεότερο compact τηλέφωνο της Elephone διαθέτει οθόνη 5,71 ιντσών που περιβάλλεται από σχετικά λεπτά πάνω και πλαϊνά bezels, ενώ η μικρή εγκοπή τύπου σταγόνας φιλοξενεί μια Selfie κάμερα ανάλυσης 16MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα βρούμε μια διπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα ανάλυσης 16MP και έναν δευτερεύοντα αισθητήρα ανάλυσης 2MP που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φωτογραφιών με βάθος πεδίου.
Το Elephone A6 Mini τροφοδοτείται από το καλό MediaTek Helio A22 SoC μαζί με 4GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Τέλος, το smartphone έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3.180 mAh και τρέχει Android 9 Pie OS.
Αποκτήστε το Elephone A6 Mini από το Banggood στα 89€ με Priority Direct Mail.

Αυτή είναι η λίστα των Top μας για τον Απρίλιο του 2019. Ελπίζουμε να βρήκατε το επόμενο οικονομικό σας smartphone μεταξύ των επιλογών μας. Εάν πάλι δεν το βρήκατε και θέλετε να προτείνετε κάποιες άλλες συσκευές, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εμάς και τους αναγνώστες μας στην ενότητα των σχολίων παρακάτω!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment