OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro: Ο CEO επιβεβαίωσε ότι θα έχουν UFS 3.0 με HDR10+

Η Samsung με το Galaxy Fold θα ήταν η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορούσε συσκευή με UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, εξαιτίας της αναβολής κυκλοφορίας των συσκευών, όπως όλα δείχνουν η OnePlus θα κερδίσει την πρωτιά.
Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, έκανε tweet επιβεβαιώνοντας ότι τα επερχόμενα OnePlus 7 θα έχουν super-fast UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο. Θεωρητικά το UFS 3.0 storage προσφέρει διπλάσιο εύρος ζώνης σε σύγκριση με τα UFS 2.0 και 2.1, καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
"OnePlus 7 Pro having UFS 3.0 storage means it’ll just be overall faster than comparable smartphones."

Yes, the OnePlus 7 Series will include UFS 3.0 to give you next level experience. 😎

901 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Οπότε, εφόσον οι συσκευές θα χρησιμοποιούν αυτό το πρότυπο θα είναι ταχύτερες κατά τη μεταφορά δεδομένων, την εγκατάσταση εφαρμογών και άλλες λειτουργίες. Το νέο πρότυπο αποθήκευσης επίσης θα επιτρέπει στα OnePlus 7 να πραγματοποιούν λήψη βίντεο μεγαλύτερης ανάλυσης.
Πέραν του UFS 3.0, η OnePlus επιβεβαίωσε στο Android Central ότι η οθόνη του OnePlus 7 Proθα υποστηρίζει HDR10 +. Αυτό είναι ένα ανοιχτό πρότυπο HDR και υποστηρίζεται ήδη από τα Samsung Galaxy S10.

Η Samsung είχε εξηγήσει ότι το πλεονέκτημα του HDR10+ είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα παροχής δυναμικών μεταδεδομένων για κάθε μεμονωμένο frame του αρχείου βίντεο. Το HDR10+ ουσιαστικά ισορροπεί τις πολύ φωτεινές και πολύ σκούρες σκηνές σε ένα μεμονωμένο πλαίσιο σε αντίθεση με το HDR10 που τα ισορροπούσε συνολικά. Τέλος, σύμφωνα με το Android Central, το HDR10+ προσφέρει 4000 nits φωτεινότητας σε σύγκριση με το HDR10 που προσφέρει 1000 nits.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment