Xiaomi: ναι δουλεύουμε πάνω σε κινητό με Snapdragon 730!

Η Xiaomi και η θυγατρική της Redmi, έχουν δημιουργήσει μια δική τους αγορά, με την πληθώρα των συσκευών τους, καθώς προσφέρουν πολλά με λίγα χρήματα. Πριν λίγες ημέρες η Redmi, παρουσίασε το Redmi Y3 και Redmi 7 στην Ινδία. Ενώ νέες πληροφορίες από την μητρική εταιρία, άφησαν να εννοηθεί ότι ετοιμάζονται αρκετές νέες συσκευές, μία εκ των οποίων θα τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 730 SoC.
Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο διευθυντής παραγωγής της Xiaomi India, Manu Kumar Jain, με ένα tweet. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον ίδιο μαζί με τους υπεύθυνους της Qualcomm Ινδίας, καθώς συζητάνε την μεταξύ τους συνεργασία.
Ένα νέο Xiaomi smartphone και όχι Redmi, είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί στην Ινδία. Χωρίς να είναι γνωστό το όνομα, το σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει με τον νέο Snapdragon επεξεργαστή της σειράς 7. Τα chipset θα είναι σχεδόν σίγουρα ένα από τα Snapdragon 730 και Snapdragon 730G, τα οποία ανακοινώθηκαν πριν 2 εβδομάδες. Καθώς δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία άλλη συσκευή, ίσως το επόμενο κινητό της Xiaomi να είναι το πρώτο.

Καθώς αναμένουμε και την έλευση του Xiaomi Mi A3, δεν έχουμε ξεκάθαρες πληροφορίες, για το που θα χρησιμοποιήσει τα SoC της Qualcomm η Xiaomi.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment