Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει UFS 3.0 χώρο αποθήκευσης και LPDDR4X μνήμη RAM

Πέρυσι είχε ανακοινωθεί το πρότυπο UFS 3.0 το οποίο θα προσφέρει διπλάσιες επιδόσεις σε σύγκριση με το UFS 2.1. Ύστερα, έγινε leak η πρώτη συσκευή με αυτό το πρότυπο αποθήκευσης στο Androbench και είδαμε ότι θα έχει εκπληκτική ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής. Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένα σημάδι για το πότε θα κυκλοφορήσουν συσκευές με αυτή τη τεχνολογία.
Λίγο αργότερα, μάθαμε ότι το 2019 θα γίνουν διαθέσιμες συσκευές με LPDDR5 RAM και UFS 3.0. Όμως, η Samsung η οποία είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες μνήμης δήλωσε ότι αν και το UFS 3.0 θα κυκλοφορήσει το 2019, η LPDDR5 RAM θα είναι έτοιμη προς χρήση το 2020.
Ο ίδιος ο CEO της OnePlus επιβεβαίωσε ότι τα επόμενα flagships της εταιρείας θα έχουν UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο. Όμως, φαίνεται πως η Samsung προσπαθεί να καλύψει το κενό που άφησε, προς το παρόν, το Galaxy Fold. Σύμφωνα με αναφορά, το Samsung Galaxy Note 10 θα είναι η επόμενη συσκευή που θα έχει UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο και LPDDR4X RAM.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, το Samsung Galaxy Note 10 θα χρησιμοποιεί οθόνη Super AMOLED 6.57 ιντσών, Snapdragon 855, θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες 40MP + 28MP + 20MP + 8MP, και 4.500mAh μπαταρία.
Επιπλέον, η χρήση της LPDDR4X RAM θα κάνει το Samsung Galaxy Note 10 καλύτερο σε θέμα επιδόσεων. Σε σύγκριση με τη προηγούμενη έκδοση, η LPDDR4X μνήμη RAM θα προσφέρει μειωμένη κατανάλωση και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Τέλος, το γεγονός ότι θα έχει UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο θα επιτρέπει στο Samsung Galaxy Note 10 να μην αντιμετωπίζει προβλήματα όταν τρέχει μεγάλα παιχνίδια και μεταφέρει ή επεξεργάζεται ογκώδη αρχεία
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment