Ulefone Note 7: Τριπλή κάμερα, 6,1 ίντσες OLED οθόνη, διπλή SIM

Συνήθως οι οικονομικές συσκευές προσπαθούν να μιμηθούν τον σχεδιασμό των πιο ακριβών μοντέλων, φυσικά έχοντας διαφορετικό hardware και τιμή. Ωστόσο, ακόμη και τα τηλέφωνα που κοστίζουν το 1/20 ενός flagship μπορεί να έχουν ενδιαφέρον σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, όπως τρεις πίσω κάμερες ή notch. Το νέο Ulefone Note 7 είναι ένα ζωντανό παράδειγμα, και σήμερα μάθαμε την τιμή της συσκευής, η οποία δεν γίνεται να είναι χαμηλότερη.
Το Ulefone Note 7 διαθέτει OLED οθόνη 6,1 ιντσών με ανάλυση 1280 × 600 pixels, αναλογία οθόνης προς σώμα 92,9%, και waterdrop notch με 5MP selfie κάμερα. Στην πίσω πλευρά της συσκευής θα βρούμε ένα design το οποίο θα μας θυμίσει αρκετά το Huawei Mate 20, με τρεις πίσω κάμερες οι οποίες είναι τοποθετημένες σε μία 2×2 διάταξη με dual LED flash, οι κάμερες είναι στα 8MP, 2MP, και 2MP.
Στο εσωτερικό του Ulefone Note 7 θα βρούμε τον MT6580 τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB μνήμη RAM, 16GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, 3.500mAh μπαταρία η οποία φορτίζει μέσω USB type-C, και Android 8.1 Oreo έκδοση Go. Η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.0, έρχεται με δύο υποδοχές SIM οι οποίες υποστηρίζουν δίκτυα 3G, και ξεχωριστή θύρα microSD.
Το Ulefone Note 7 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, μαύρο, χρυσό, και twilight. Επιπλέον, η συσκευή είναι σε προσφορά μέχρι τις 22 Απριλίου, μέχρι τότε η τιμή της θα είναι 40€ (45$) και οι προπαραγγελίες πραγματοποιούνται μέσω του AliExpress. Μετά τις 22 του μηνός η τιμή του Ulefone Note 7 θα αυξάνεται κατά $1 την ημέρα μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του στις 6 Μαΐου, όπου και θα αγγίζει την τελική τιμή του που θα είναι 60$ (53€).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment