Honor 8S: Έρχεται σύντομα με 5,71 ίντσες οθόνη, Helio A22, 3GB μνήμη RAM

Η κινέζικη εταιρεία smartphone, Honor, ανακοίνωσε χθες το Honor 8A Pro. Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνιση τους μερικές εικόνες, καθώς και οι προδιαγραφές του Honor 8S.
Το Honor 8S έχει οθόνη 5,71 ιντσών με ανάλυση 1520 x 720 pixels και waterdrop notch, το οποίο φιλοξενεί την 5MP selfie κάμερα. Γύρω από την οθόνη θα βρούμε ελάχιστα bezel και ένα σχετικά μεγάλο chin. Η πίσω πλευρά του Honor 8S έχει διπλό φινίρισμα και 13MP κάμερα.
Στο εσωτερικό του Honor 8S θα βρούμε τον επεξεργαστή Helio A22, 2GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες στην Δυτική Ευρώπη θα κυκλοφορήσει και μία δεύτερη έκδοση με 3GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, η μπαταρία και των δύο εκδόσεων θα είναι 3.020mAh και θα φορτίζει μέσω μιας θύρας microUSB.
Το Honor 8S έχει πάχος 8,45 χιλιοστά και τρέχει EMUI 9, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 9 Pie. Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον 3 χρώματα και προς στιγμήν δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment