Huawei Mate 30: Πατέντα δείχνει νέα έκδοση με διπλή οθόνη και selfie πίσω

Η Huawei πριν μερικές εβδομάδες παρουσίασε τη νέα σειρά flagship smartphone της, τα P30 και P30 Pro. Ωστόσο, αργότερα φέτος η εταιρεία θα παρουσιάσει και τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro. Μία πατέντα που καταχώρησε πρόσφατα η Huawei υποδηλώνει ότι το Mate 30 θα έχει ιδιαίτερα διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με ότι έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία στο παρελθόν.
Το LetsGoDigital πρόσφατα δημοσίευσε μερικά illustrations τα οποία είναι βασισμένα στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Huawei στο EUIPO (Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και στο WIPO (Παγκόσμια Υπηρεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας).
Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η μπροστινή πλευρά του Huawei Mate 30 μοιάζει με το Huawei P30 Pro, αλλά με ελάχιστα bezels και έναν μικροσκοπικό αισθητήρα στην κορυφη της οθόνη, ο οποίος είναι κατά πάσα πιθανότητα ToF που χρησιμεύει στην αναγνώριση προσώπου. Εκτός από τον αισθητήρα, στην μπροστινή πλευρά δεν υπάρχουν φακοί για selfie.
Στο πίσω μέρος του Huawei Mate 30 υπάρχουν τρεις κάμερες τοποθετημένες σε οριζόντια διάταξη και ακριβώς από κάτω βρίσκεται μία οθόνη. Οι κάμερες αυτές θα λειτουργούν τόσο ως κύριες, όσο και ως selfie. Η ιδέα της τοποθέτησης μιας δεύτερης οθόνης στην πίσω πλευρά δεν είναι καινούργια, αφού το έχει κάνει στο παρελθόν ένας άλλος κινέζος κατασκευαστής smartphone, η ZTE με το Nubia X.
Η Huawei πάντα κυκλοφορεί τη σειρά Mate στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Έτσι υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να εξετάσει η εταιρεία αν αυτό το concept ταιριάζει στο Huawei Mate 30 ή αν θα κυκλοφορήσει ως μέρος μιας τελείως νέας σειράς.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment