Intel Arduino 101: Πλακέτα ανάπτυξης βασισμένη στο Curie module

Η Intel και οι ιδρυτές του Arduino ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Arduino 101 (στις ΗΠΑ) και του Genuino 101 (εκτός ΗΠΑ), μια οικονομικά προσιτή εκπαιδευτική πλακέτα ανάπτυξης, ιδανική για τους νέους δημιουργούς, αλλά και για περιβάλλοντα εκπαίδευσης. Το Arduino 101 είναι η πρώτη, ευρέως διαθέσιμη πλακέτα, η οποία βασίζεται στο μικροσκοπικό, χαμηλής κατανάλωσης Intel Curie module. Η πλακέτα Arduino 101 είναι εύκολη στη χρήση και ιδιαίτερα κατάλληλη για βασικές ασκήσεις εκμάθησης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πρωτότυπων τεχνολογικών προϊόντων, τα οποία διασυνδέονται και εκτελούν υπολογιστικές εργασίες, χάρη στα ισχυρά χαρακτηριστικά του Intel Curie module. Η πλακέτα έρχεται να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα ηλεκτρονικών ανοιχτού κώδικα Arduino, η οποία συνδυάζει σχέδια hardware, τα οποία είναι ελεύθερα διαθέσιμα, ένα εκτενές οικοσύστημα εξαρτημάτων επέκτασης από τρίτους κατασκευαστές, καθώς και ένα περιβάλλον προγραμματισμού, το οποίο καθιστά εύκολη στον καθένα, τη δημιουργία διαδραστικών projects.
 • Εύχρηστο και οικονομικό, το Arduino 101 είναι ιδανικό για εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, δημιουργούς και developers embedded συστημάτων. 
• Το Arduino 101 σχεδιάστηκε για να εισαχθεί στο πρόγραμμα εκμάθησης του υλικού πληροφορικής της Arduino και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των σπουδαστών τεχνολογίας, μέσω της ανάμειξής τους σε projects συγγραφής κώδικα, συνεργασίας και δημιουργίας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment