To ZTE Axon Mini κυκλοφορεί στην Κίνα

Η ZTE μπορεί να αποκάλυψε το Axon Mini στα τέλη Ιουλίου, ωστόσο τότε δεν είχε δώσει πολλά στοιχεία αναφορικά με τις δυνατότητες του, παρά μόνο ότι θα διέθετε μία οθόνη Super AMOLEDστις 5.2 ίντσες. Πρόσφατα, το Axon Mini της ZTE έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά της Κίνας και έτσι είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε με λεπτομέρεια τα τεχνικά χαρακτηριστικάτου.
Συγκεκριμένα στην καρδιά του ZTE Axon Mini βρίσκεται ένα Snapdragon 616 chipset με octa-core CPU και Adreno 405 GPU. Επιπλέον, διαθέτει 5.2 ιντσών Super AMOLED οθόνη τεχνολογίας FHD και θα προσφέρει στους users 3GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2800mAh. Όσον αφορά τις φωτογραφικές του δυνατότητες το Axon Mini διαθέτει κύριο σένσορα στα 13MP (με phase detection auto-focus), ενώ το χαρακτηριστικό που σίγουρα θα ξετρελάνει τους φίλους των high-tech smartphones είναι ότι διαθέτει τεχνολογίαForce Touch, ενώ το σώμα της συσκευής είναι από ένα ανθεκτικό κράμα από αλουμίνιο καιτιτάνιο, το οποίο είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται στα αεροπλάνα της Boeing. Επιπλέον, το Axon Mini υποστηρίζει ανάγνωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων, voice control και αναγνώριση της ίριδας του χρήστη. Τέλος, ένα ξεχωριστό feature του «μικρού» Axon είναι ότι προσφέρει real-time voice translation, μεταφράζοντας on-the-fly: κινέζικα, αγγλικά, και κορεατικά.
ZTE AXon Mini 2 (Large)
Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ZTE, το Axon Mini θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα μέσω του online store της ZTE, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες, με τιμή στα 329 ευρώ και σε τρία διαφορετικά χρώματα (Ion Gold, Chromium Silver και Rose Gold).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment