Η LG παρουσιάζει 4 νέα smartphones

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από το MWC 2015 και όπως μπορείτε να φανταστείτε οι κυκλοφορίες νέων συσκευών αρχίζουν να λαμβάνουν το χαρακτήρα... χιονοστιβάδας. Η LGσήμερα ανακοίνωσε 4 νέα low-range και mid-range smartphones, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε 3G και 4G LTE εκδόσεις και που είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψουν τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.  lg_magna_spirit_leon_joy
Ξεκινώντας με το "μικρό" low spec LG Joy, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone με οθόνη 4 ιντσών (ανάλυση 480x800 pixels), όπου στην καρδιά του θα βρίσκεται είτε ένας dual-core επεξεργαστής είτε ένας τετραπύρηνος με συχνότητα ρολογιού στα 1.2GHz. Επιπλέον, ανάλογα με την περιοχή που θα κυκλοφορήσει το Joy θα έρχεται με αποθηκευτικό χώρο στα 8GB ή στα 4GB, ενώ από τη νέα low-range συσκευή της LG δεν θα απουσιάζει η κάμερα με ποιότητα στα 5ΜP, αλλά και μία basic selfie cam. Όσον αφορά, την χωρητικότητα της συσκευής η μπαταρία της θα παρέχει 1900mAh. H δεύτερη συσκευή είναι το LG Leon, το οποίο θα στηρίζεται σε display 4.5 ιντσών με ανάλυση 480x854 pixels και το πιθανότερο είναι να το δούμε με μία quad-core CPU με συχνότητα ρολογιού στα 1.3GHz. To Leon θα προσφέρει 8GBnative storage και κύριο αισθητήρα κάμερας στα 8MP (ή 5MP αναλόγως με την περιοχή που θα κυκλοφορήσει). Επιπλέον, τα Power και Volume buttons του θα βρίσκονται στο πίσω μέροςτου, ακολουθώντας έτσι τη σχεδιαστική φιλοσοφία του LG G3. Ανώτερα specs από τα Joy και Leon, αναμένεται να προσφέρει το LG Spirit, ένα πραγματικό mid-ranger που θα χαρίζει: οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση 720x1280, quad-core CPU, 8GB αποθηκευτικού χώρου, κύριο αισθητήρα κάμερας στα 8MP και selfie cam στα 5MP. Όσον αφορά τη χωρητικότητα που θα προσφέρει η μπαταρία του LG Spirit, αυτή θα ανέρχεται στα 2100mAh.
lg_magna_spirit_leon_joy_front_1
Το τέταρτο της παρέας είναι το LG Magna, το οποίο θα έχει τα ίδια ακριβώς tech specs με το spirit μόνο που η μπαταρία του θα διαθέτει χωρητικότητα στα 2540mAhΠερισσότερα για τις νέες αυτές συσκευές της LG πρόκειται να μάθουμε στο επερχόμενο MWC, όπου δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να τις πιάσουμε στα χέρια μας για μία πρώτη παρουσίαση!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment