Η Spigen αποκαλύπτει και το Samsung Galaxy S6 Edge

Η εταιρεία θηκών Spigen φαίνεται πως... βιάζεται να μας συστήσει τις νέες ναυαρχίδες της Samsung, έτσι, μετά το "απλό" Galaxy S6, αποκαλύπτει και το Galaxy S6 Edge.Όπως βλέπουμε στα renders που δημοσιεύει η εταιρεία στο site της και στις θήκες που έχει διαθέσιμες για τη νέα συσκευή, η οθόνη της, τελικά, καμπυλώνει στη μία πλευρά της μόνο, σε αντίθεση με ό,τι διαβάζαμε σε διάφορες φήμες που έλεγαν ότι θα καμπυλώνει και από τις δύο πλευρές.
Galaxy-S6-Edge-Case-Ultra-Hybrid
Ίσως, λοιπόν, να ισχύουν οι πληροφορίες που σημειώνουν ότι μπορεί οι Κορεάτες να διαθέσουν διαφορετικές εκδόσεις του S6 Edge για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.
Galaxy-S6-Edge-Case-Wallet-S
Κατά τα άλλα η συσκευή, όπως τη βλέπουμε στα renders των διαρροών, μοιάζει αρκετά με το"απλό" Samsung Galaxy S6, τόσο στη συνολική κατασκευή, όσο και σε λεπτομέρειες όπως το κεντρικό πλήκτρο με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και την οπίσθια κάμερα.
Galaxy-S6-Edge-Case-Slim-Armor

Την 1η Μαρτίου στο MWC 2015 είμαστε έτοιμοι να μάθουμε και τις λεπτομέρειες των νέων ανακοινώσεων της Samsung, που έρχεται με φόρα για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση με τις παρουσιάσεις της.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment