Lumia 735 αναλυτική παρουσίαση και εντυπώσεις

Το Lumia 735 είναι ένα από τα τελευταία κινητά τηλέφωνα με Windows Phone 8.1 και το όνομα της Nokia στο πλαίσιο της συσκευής προτού δούμε τα Microsoft phones. 
Είχαμε για δεκαπέντε ημέρες περίπου στην κατοχή μας ένα Lumia 735 για δοκιμή και αυτό το σημείωμα έχει ως σκοπό να σας μεταφέρει τις εντυπώσεις μας από τη συσκευή. Ας ξεκινήσουμε όμως με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone. Η οθόνη του μοντέλου έχει διαγώνιο 4,7 ίντσες, με ανάλυση 1280×720 pixels και 312 ppi, με Gorilla Glass. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 400, χρονισμένος στο 1,2 GHz, με γραφικά Adreno 305. Η μνήμη RAM είναι 1 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 8 GB και μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD.  Υπάρχουν δύο κάμερες, η μία στο πίσω μέρος με φακό Carl Zeiss στα 6,7 Megapixel και ακόμα μία στο εμπρός μέρος με φακό 5 Megapixel. Τέλος, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2200 mAh.
lumia 735 plai
Το τηλέφωνο κατά την επαφή μας μαζί του μας άφησε με εξαιρετικές εντυπώσεις. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και το πίσω πλαίσιο, εκτός από χαρακτήρα προσφέρει προστασία στη συσκευή. Η οθόνη από την μεριά της είναι ένα ακόμα από τα θετικά στοιχεία της συσκευής, καθώς έχει πολύ καλή ευκρίνεια κάτω από όλες τις συνθήκες. Στα πολύ θετικά σημεία του Lumia 735 μπορεί να προστεθεί η ικανοποιητική αυτονομία, αφού η συσκευή έμεινε ανοιχτή στα χέρια μας για τρεις ολόκληρες ημέρες χωρίς φόρτιση.
lumia 735 open
Το software είναι ένα από τα ατού του, καθώς τα Windows Phone 8.1 είναι ένα λειτουργικό σύστημα με άμεση απόκριση και ευχρηστία. Εφαρμογές όπως οι Here maps συντελούν στην άριστη εμπειρία και βοηθούν πολύ στην καθημερινότητα. Το τηλέφωνο είναι εφοδιασμένο με όλες τις αναβαθμίσεις λογισμικού και προσφέρει όλες τις επιλογές στον χρήστη. Οι κάμερες είναι πολύ αποτελεσματικές και θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ η ψηφιακή βοηθός Cortana είναι πάντοτε διαθέσιμη. Δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο σοβαρό μειονέκτημα στο Lumia 735, ειδικά εάν συνυπολογίσουμε την τιμή κτήσης του που δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ στην ελληνική αγορά, στοιχείο που το κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment