Samsung J1. Ακόμη ένα entry level μοντέλο

Μία νέα μέρα, μία νέα συσκευή για τη Samsung, που συνεχίζει το "βομβαρδισμό" με καινούρια μοντέλα στην αγορά. Αυτή τη φορά, έχουμε μία entry-level πρόταση, το Samsung J1 που ανακοινώθηκε μέσω του site της κορεατικής εταιρείας στη Μαλαισία.
Σχεδιαστικά, όπως βλέπετε και μόνοι σας, δεν έχουμε κάτι διαφορετικό απ' ό,τι μας έχουν συνηθίσει οι Κορεάτες σε πληθώρα μοντέλων τους. Όσον αφορά τώρα τα specs, είναι φυσικά low-end, καθώς η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης WVGA (δηλαδή 800x480 pixels)διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 512MB RAM4GB αποθηκευτικού χώρου(επεκτάσιμου έως τα 128GB μέσω microSD), κάμερες 5 και 2MPixels καθώς και αφαιρούμενη μπαταρία στα 1850mAh. Στις δυνατότητες συνδεσιμότητας έχουμε Wi-Fi b/g/n με Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 και GPS + GLONASS.
Samsung Galaxy J1 - 01
Στο κομμάτι του software, ξεχωρίζει η λειτουργία "Palm Selfie" που μπορεί να ανιχνεύσει την κίνηση του χεριού σας, ώστε να... φωτογραφίζεστε με μία απλή χειρονομία. Υπάρχει ακόμη το"Tap" function για να λαμβάνετε φωτογραφίες κάνοντας tap οπουδήποτε στην οθόνη. Τέλος, διαθέσιμο είναι και ένα Ultra Power Saving mode για οικονομία στη χρήση της μπαταρίας.
Samsung Galaxy J1 - 02
Το "λιτό" Samsung J1 έρχεται με ενσωματωμένο Android 4.4 KitKat. σε μπλεμαύρο καιάσπρο χρώμα, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την τιμή του που σίγουρα θα είναι... ιδιαίτερα χαμηλή. Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του, δεν έχετε παρά να περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες διαθεσιμότητάς του από την κορεατική εταιρεία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment