Sonyericsson 3D και με νέα οθόνη...

Η γραμμή στην οποία ξεχωρίζουμε τα κινητά τηλέφωνα με τις ταμπλέτες, όσο πάει και λεπταίνει. Η 4'' οθόνη τείνει να καθιερωθεί σαν de facto και παράλληλα οι ναυαρχίδες των εταιρειών φοράνε ακόμα μεγαλύτερες οθόνες. Φαίνεται οτι σε πολλούς καταναλωτές, όσο μεγαλύτερη η οθόνη, τόσο περισσότερα πράγματα μπορούν να κάνουν και τόσο το καλύτερο.
Αν είσαστε της ίδιας άποψης, τότε μάλλον έχουμε ευχάριστα νέα για εσάς. Φήμες αναφέρουν οτι η Sony Ericsson ετοιμάζει μια συσκευή για την σειρά Xperia, βασισμένη στο λειτουργικό σύστημα Android, με μία οθόνη μέγεθους 4.7''.
Ακολουθόντας τις υπόλοιπες εταιρείες και συγκεκριμένα τα μοντέλα LG Optimus 3D όπως και το HTC EVO 3D, η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη παρά η 3D. Φυσικά η συσκευή θα υποστηρίζει τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά. Επίσης, οι φήμες αναφέρουν ότι θα έχει δυνατότητες 1280x720p HD ανάλυσης.
Δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα σε αυτό το στάδιο, παρόλα αυτά η ιστοσελίδα του Gizmodo υποθέτει ότι θα είναι ο φυσικός διάδοχος του Xperia Play. Που μέχρι τώρα έχει τύχει μέτριας υποδοχής από του κριτικούς αλλά και από τους καταναλωτές. Η υπόθεση γίνεται με βάση οτι μια 3D Playstation συσκευή είναι άκρως δελεαστική.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment