Η Sony με 4 μοντέλα στην σειρά Walkman

Η Sony λοιπόν δεν τα έβαλε κάτω και απόφασισε να ανανεώσει τα music players της σειράς Walkman με την προσθήκη κάποιων νέων μοντέλων.
Το NWZ-A860 είναι το μόνο από την τετράδα που διαθέτει οθόνη αφής. Εκτός βέβαια από την οθόνη αφής 2.8 ιντσών (400 x 240p) παίρνετε επίσης την τεχνολογία Clear Audio της Sony, Bluetooth για να "Streamάρετε" ήχο και να μεταφέρετε φωτογραφίες προς άλλες συσκευές και 8 ή 16 GB ενσωματωμένης μνήμης.
Οι 2 εκδόσεις του NWZ-A860 θα κοστίζουν 179 $ και 219 $ αντίστοιχα.
Το NWZ-S760BT χάνει την οθόνη αφής και αντί αυτής έχει μία μικρότερη οθόνη LCD 2 ιντσών με ανάλυση QVGA. Ωστόσο περιλαμβάνει bluetooth και το πιο σημαντικό, ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικά στο πακέτο της συσκευασίας. Επίσης σύμφωνα με την Sony προσφέρει αναπαραγωγη μουσικής για 50 ώρες ή αναπαραγωγή βίντεο για 10 ώρες. Τέλος θα διατίθεται σε 2 χρώματα (μαύρο και άσπρο) με χωρητικότητα 8GB και με τιμή στα 149 $.
Στην συνέχεια υπάρχει το NWZ-E460, το οποίο είναι παρόμοιο με το NWZ-S760BT χωρίς όμως να προσφέρει υποστήριξη Bluetooth. Θα διατίθεται σε 5 χρώματα (Μαύρο, Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο και Ροζ) και σε 3 χωρητικότητες (4 GB, 8GB και 16GB).
Οι τιμές των 3 αυτών εκδόσεων θα είναι 79$, 89$ και 109$ αντίστοιχα.
Το τελευταίο μοντέλο εκ των τεσσάρων είναι το NWZ-W260, το οποίο λέγεται ότι είναι 25% ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του. Η Sony ισχυρίζεται ότι προσφέρει αναπαραγωγή ήχου για 8 ώρες ενώ θα διατίθεται σε χωρητικότητες 4GB και 8GB για 59$ και 79$ αντίστοιχα. Δυστυχώς κανένα από αυτά τα νέα μοντέλα δεν διαφέρει δραματικά από τους προκατόχους του, εκτός από μερικά νέα χαρακτηριστικά.
Μάλλον η Sony θα πρέπει να ξεκινήσει να κατασκευάζει "smart" media players, όπως κάνει η Apple, η Samsung και η Cowon, εάν πραγματικά θέλει να κρατήσει το τμήμα Walkman ανοιχτό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment