LG 3D Game Converter

Εν όψει της IFA 2011 που θα ξεκινήσει μέσα στη βδομάδα, η LG αποκαλύπτει πληροφορίες για το 3D Game Converter, την εφαρμογή που υπόσχεται να μετατρέψει όλα τα δισδιάστατα παιχνίδια του Optimus 3D σε τρισδιάστατα!
Μοναδικές προϋποθέσεις για να λειτουργεί το 3D Game Converter είναι τα παιχνίδια να είναι τεχνολογίας OpenGL και να παίζονται σε landscape mode.
Περισσότερα από 50 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν έχοντας ήδη τις νέες βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις, ενώ τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα μετατρέψετε μόνοι σας σε 3D μέσω της εφαρμογής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να να ανοίξετε ένα παιχνίδι με το 3D Game Converter και αυτό θα μετατραπεί εύκολα και γρήγορα σε 3D.
Αν πάλι δεν είστε fan των τρισδιάστατων παιχνιδιών, δε χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να παίζονται και σε δύο διαστάσεις.
Το 3D Game Converter θα περιλαμβάνεται στο πρώτο Maintenance Release (MR) του LG Optimus 3D που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβρη, με τις ακριβείς ημερομηνίες να καθορίζονται από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment