Samsung Celox με οθόνη Super AMOLED HD (1280Χ720)

Ετοιμαζόμαστε να μπούμε στην εποχή των HD smartphones (ανάλυση 1280 x 720), αφού μετά τις LG και HTC (P930 και Vigor αντίστοιχα) φαίνεται ότι και η Samsung θα προσφέρει οθόνες Super AMOLED HD στα επόμενης γενιάς smartphones της, με πρώτο το Samsung Celox, μια εξελιγμένη έκδοση του Samsung Galaxy S II που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Oι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα OLED-display, η οποία αναφέρει ότι έχει δύο πηγές μέσα από την εταιρία, και σύμφωνα με αυτές η οθόνη Super AMOLED HD στηρίζεται στην τεχνολογία RGBG pentile, ενώ μελλοντικά θα δημιουργήσει και τις οθόνες Super AMOLED HD Plus χρησιμοποιώντας την τεχνολογία RGB stripe.
Όσον αφορά το Samsung Celox, ενώ αρχικά προοριζόταν μόνο για τις ΗΠΑ, αφού διαθέτει κεραία LTE, τελικά θα το δούμε και στην Ευρώπη. Να σημειώσουμε ότι διαθέτει οθόνη 4.5” Super AMOLED HD, επεξεργαστή Qualcomm APQ8060, κάμερα 8MP, αποθηκευτικό χώρο 16GB (επέκταση με microSD), WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, μπαταρία 1750mAh και χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread με περιβάλλον TouchWiz 4.0.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment