Η Samsung ετοιμάζει δύο bada 2.0 smartphones

H Samsung σε ένα event στην Γαλλία ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε δύο smartphones τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα bada 2.0, ένα από αυτά έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο και το άλλο τον Νοέμβριο.

Το bada 2.0, το οποίο θα είναι έτοιμο στις αρχές του πρώτου τριμήνου, διαθέτει πάμπολλες ενημερώσεις σε σύγκριση με τους προκατόχους του - υποστηρίζει NFC (near field communication), έχει βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη με καλύτερη εμφάνιση και περισσότερες επιλογές προσαρμογής, multi-tasking, υποστήριξη DRM, ενισχυμένη ενσωμάτωση των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα πολλά. Όσον αφορά τον υλικό, εκείνο που θα έρθει τον Σεπτέμβριο υποστηρίζει 7.2 Mbps HSDPA, έχει οθόνη αφής 3.65" HVGA (480 x 320), κάμερα 5 megapixel στο πίσω μέρος, άλλη μια VGA μπροστά, WiFi, Bluetooth 3.0 και NFC. Όσον έχει να κάνει με εκείνο του Νοεμβρίου, υποστηρίζει επίσης NFC, Bluetooth 3.0 και HSDPA 7.2 και έχει οθόνη 3.14" (320 x 240) και κάμερα 3 megapixel στο πίσω μέρος.
Από ότι φαίνεται η Samsung δεν θέλει να δώσει κάτι extreme με τα bada 2.0 smartphones, πιθανώς επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην κορυφή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment