HTC Doubleshot με 2core και σούπερ Android

Φήμες αναφέρουν τον ερχομό ενός νέου κινητού από την HTC με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2Ghz και λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread.
Το νέο Doubleshot θα διαθέτει πληκτρολόγιο QWERTY,οθόνη ανάλυσης 480χ800,κάμερα ανάλυσης 6mp με τεχνολογία hdr και "υποψία" 3d.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του έχουμε υποστήριξη bluetooth 3.0 και 802.11 b/g/n WiFi και μάλλον HSPA+ (θα το γνωρίζουμε στην έκθεση FCC).Oι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα διατεθεί περί τα τέλη Ιουλίου σε 2 διαφορετικά χρώματα.
Πιο αναλυτικά για το HTC Doubleshot, το οποίο θα διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, οθόνη ανάλυσης 800 x 480, επεξεργαστή 1.2GHz (μάλλον dual-core), κάμερα 6MP με υποστήριξη HDR, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0 και λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread με HTC Sense 3.0 UI!
Ακόμη, ακούγεται ότι το HTC Doubleshot θα αποτελέσει το διάδοχο του HTC Desire Z, αν και με μια πρώτη ματιά μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν πολύ ανώτερο. Όπως και να ‘χει, θα ακούσουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για αυτό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

θεμης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.