Ηigh-tech δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

Μεγάλες προσφορές και σημαντικές ευκαιρίες για τους καταναλωτές κρύβει η εορταστική αγορά για τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνονται στα πιο δημοφιλή δώρα της αγοραστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, που έχει αρχίσει να κάνει ορατά τα σημάδια της στην μείωση των καταναλωτικών δαπανών, καθώς και το «πάγωμα» της αγοράς λόγω των αναταραχών της περασμένης εβδομάδας στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα της χώρας ενίσχυσαν την ανάγκη της μείωσης των τιμών, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση στην αγορά. Η μείωση των τιμών καθώς και η παροχή δελεαστικών προσφορών αποτελεί επίσης ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του έντονου ανταγωνισμού που επικρατεί στην αγορά, καθώς φέτος ξεκίνησαν να λειτουργούν νέες μεγάλες αλυσίδες λιανικής, που φιλοδοξούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.
Οι καταναλωτές της εορταστικής αγοράς μπορούν πάντως να ωφεληθούν από το κλίμα που διαμόρφωσαν στην αγορά η οικονομική κρίση και ο έντονος ανταγωνισμός.
Η μείωση των τιμών σε ορισμένα προϊόντα αγγίζει ακόμη και το 20%, ενώ πολύ συχνά υπάρχουν ημερήσιες προσφορές σε μεγάλες αλυσίδες με πραγματικά προσιτές τιμές, καθώς και σημαντικές διευκολύνσεις πληρωμών. Δελεαστικές προσφορές παρουσιάζουν φέτος στην εορταστική αγορά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, που περιλαμβάνουν πλούσια δώρα, σημαντικά μειωμένες τιμές και δωρεάν υπηρεσίες. Οι προσφορές δεν περιορίζονται μόνο σε επίπεδο συνδέσεων αλλά και συσκευών, οι οποίες περιλαμβάνουν οθόνες αφής, multimedia δυνατότητες, ενσωματωμένα music players και μπορούν να αποκτηθούν σε πιο προσιτές τιμές σε σχέση με το κόστος διάθεσής τους τον υπόλοιπο χρόνο.
Πηγή imerisia.gr
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment