Πελάτες για τις γιορτές αναζητούν οι εταιρείες κινητής!

COSMOTE: Δώρα για όλους προσφέρουν οι εταιρείες κινητής με σκοπό την προσέλκυση νέων συνδρομητών οπότε δεν θα μπορούσαν παρά να... εντατικοποιηθούν εν όψει των γιορτών. Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote ανακοίνωσε ότι «υποδέχεται» τα φετινά Χριστούγεννα, προσφέροντας «1000+4 μοναδικά δώρα» σε ορισμένους από τους πελάτες της μέσα από ολόκληρο το δίκτυο των καταστημάτων της. Έως το τέλος του χρόνου, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Cosmote 60 έως 1000, Cosmote Απεριόριστα, Cosmote Multi και ΚαρτοΣυμβόλαιο, οι συνδρομητές της εταιρείας θα συμμετέχουν αυτόματα σε τέσσερις κληρώσεις. Τον «υπερτυχερό» κάθε κλήρωσης περιμένει ένα αυτοκίνητο Mini Cooper One 1.4, ενώ 1.000 ακόμη συνδρομητές θα κερδίσουν 100 laptops της LG («R510»), 100 τηλεοράσεις 32 ιντσών της LG, 100 κινητά Nokia 6220 και 700 πακέτα με δωρεάν χρόνο ομιλίας 500 λεπτών το μήνα, διάρκειας τριών μηνών.
WIND: Δίνοντας έμφαση στην «οικονομία που μετράει» η Wind επισήμανε σε ανακοίνωσή της όλες τις «επιλογές» και τις «προσφορές» που είναι διαθέσιμες για τους συνδρομητές της αυτόν το μήνα. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει πως διαθέτει προγράμματα «με ακόμα χαμηλότερα πάγια», σταθερή τηλεφωνία και γρήγορο Internet από την Tellas χωρίς πάγιο, μεγάλη γκάμα καρτοκινητών F2G, 150 διαφορετικά μοντέλα κινητών και 7 «αποκλειστικότητες», «απεριόριστη» πρόσβαση στις υπηρεσίες Wind Plus με «μοναδικά δώρα» και «επιλογές για περισσότερη οικονομία». Η Wind συνοψίζει στην παρακάτω λίστα τις «προσφορές» που διαθέτονται «αποκλειστικά» από τα καταστήματά της.

VODAFONE: Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας φαίνεται ότι επιχειρούν αυτά τα Χριστούγεννα να προσελκύσουν νέους συνδρομητές είτε με το να χαρίζουν διάφορα δώρα, είτε με το να προβάλλουν τις ήδη γνωστές προσφορές τους. Με μία σχετικά λιτή ανακοίνωση, η Vodafone ουσιαστικά επισήμανε ότι προσφέρει «μοναδικά και αποκλειστικά χριστουγεννιάτικα δώρα» μέσω του δικτύου των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα «δώρα» αυτά είναι τα ακόλουθα:
Samsung Home Cinema, δώρο (χωρίς κλήρωση) - με την επιλογή συσκευής «Vodafone Samsung» με σύνδεση στα «νέα προγράμματα συμβολαίου» της εταιρείας
Notebook Dell Inspiron Mini - «δωρεάν» με κάθε νέα σύνδεση στο Mobile Broadband 10GB
Στερεοφωνικά ηχεία Sony Ericsson - με την επιλογή συσκευής «Vodafone Sony Ericsson W595» σε αποκλειστικό χρώμα και σύνδεση στα νέα προγράμματα συμβολαίου της εταιρείας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment