Samsung A70: Τριπλή πίσω κάμερα, 6,7 ίντσες Super AMOLED, και 4.500mAh

Η Samsung κυκλοφορεί δύο βασικές σειρές smartphones. Από τη μία έχουμε τα Samsung Galaxy S, τα οποία αποτελούν τα flagship smartphones της εταιρείας. Κι από την άλλη, υπάρχουν τα Samsung Galaxy A, τα οποία είναι σχετικά φθηνές συσκευές, με αξιόλογα χαρακτηριστικά και κομψή εμφάνιση.
Μετά την κυκλοφορία των οικονομικών A50A30, και A10, η Samsung παρουσίασε το τελευταίο μοντέλο της σειράς, που δεν είναι άλλο από το Galaxy A70.
Το Samsung Galaxy A70 είναι το πιο ισχυρό smartphone από τα τέσσερα της σειράς, διότι διαθέτει παρόμοιο software και hardware με το τελευταίο flagship της Samsung. Η συσκευή έχει 32MP μπροστινή κάμερα, και τρεις πίσω κάμερες, με την κύρια να έχει φακό 32MP, η δεύτερη είναι ένας ultrawide αισθητήρας 123,2 μοιρών στα 8MP με διάφραγμα f / 2,2, και έναν φακό βάθους 5MP.
Η οθόνη του Samsung Galaxy A70 είναι μία Super AMOLED στις 6,7 ιντσών, με ανάλυση 1080 x 2400 pixels, και waterdrop notch. Σε θέμα μπαταρίας το Samsung Galaxy A70 έρχεται με 4.500mAh, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτές αρκετών flagship που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.
Το Samsung Galaxy A70 βγαίνει σε δύο εκδόσεις μία με 6GB μνήμη RAM και μία με 8GB μνήμη RAM. Και οι δύο εκδόσεις έχουν 128GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο στα 512GB με microSD, και τρέχουν το One UI της Samsung βασισμένο σε Android 9 Pie. Επιπλέον, το Samsung Galaxy A70 έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.
Το Samsung Galaxy A70 φαίνεται να είναι ένα πολύ ικανό mid-range smartphone. Ωστόσο, περισσότερα για τη συσκευή θα μάθουμε στην εκδήλωση που θα κάνει η Samsung στις 10 Απριλίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment