Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google

Η νέα μόδα των smartphones εκτός από punch hole display και πολλαπλές κάμερες φαίνεται πως είναι η Lite έκδοση των ναυαρχίδων. Η Google θα ακολουθήσει αυτήν την μόδα με την κυκλοφορία των Pixel 3a και Pixel 3a XL smartphone.
Τα ονόματα των δύο smartphone βρέθηκαν αρχικά την προηγούμενη βδομάδα στο Android Q όπου κώδικας πρόδιδε την ύπαρξη τους. Υπήρχαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η mid-range κατηγορία της Google θα ονομαζόταν Google Pixel 3 Lite. Αξιόπιστη πηγή του 9to5google, τα smartphones θα έρθουν στην αγορά με την ονομασία Pixel 3a και Pixel 3a XL.
Τα Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google
Εσωτερικά τώρα τα smartphone μάλλον θα κρύβουν είτε τον Snapdragon 670 είτε τον 710 επεξεργαστή, με 64GB εσωτερική μνήμη και 4GB μνήμη RAM. Το Pixel 3a φημολογείται πως θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh με την 18W γρήγορη φόρτιση και την USB Type-C θύρα να δίνουν δυναμικό παρών και στα δύο μοντέλα.
Η οθόνη των 3a και 3a XL αναμένεται να έχει μέγεθος 5.6 και 6 ίντσες με το πρώτο να έχει ανάλυση 2220×1080 και OLED display. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις σε Clearly White και Just Black αποχρώσεις ( μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας είναι απλά άσπρο και μαύρο ).
Τα Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google
Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας είναι προς το παρών άγνωστη σύμφωνα όμως με τον David Ruddock του Android Police τα δύο smartphone θα έρθουν την άνοιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment