Apple Card: Πιστωτική κάρτα χωρίς επιβαρύνεις, αριθμό, ημερομηνία λήξη

Η Apple ακολουθεί τα βήματα της Amazon όσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες και κυκλοφορεί τη δική της Apple Card. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κάρτες, μπορεί να κάνουμε κατευθείαν αίτηση για την Apple Card μέσω του iPhone και μόλις εγκριθεί, η κάρτα θα είναι αποθηκευμένη σε ψηφιακή μορφή στην εφαρμογή πορτοφόλι της Apple. Εκεί θα μπορούμε να δούμε τις καταστάσεις πληρωμών, το υπόλοιπο του λογαριασμού, και τις τρέχουσες ημερομηνίες πληρωμής.
Επιπλέον, η εφαρμογή επισημαίνει τις τοποθεσίες που έγινε η κάθε αγορά και το όνομα του εμπόρου λιανικής πώλησης, για να μας βοηθά να περιηγούμαστε στις συναλλαγές και να θυμόμαστε που κάναμε την κάθε αγορά.
Η νέα πιστωτική κάρτα της Apple έχει τη δυνατότητα να παράγει νέους κωδικούς ασφαλείας κάθε φορά που πραγματοποιούμε μία αγορά. Η Apple Card δεν έχει αριθμό πιστωτικής κάρτας, CVV, υπογραφή, ημερομηνία λήξης ή επιβαρύνσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε μία αγορά από κάποια ιστοσελίδα η οποία δεν υποστηρίζει την Apple Card, μπορούμε να δημιουργήσουμε τυχαία αυτά τα στοιχεία μόνο για τη τρέχουσα αγορά.
Τέλος, οι λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές που κάναμε αποθηκεύονται τοπικά, ώστε να αποτρέψουν την πιθανή στόχευση διαφημίσεων, σύμφωνα με τις αγορές μας
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment