Microsoft Surface Hub 2S: Οθόνη 50 ιντσών

Η Microsoft ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στην Νέα Υόρκη και θα επικεντρώνεται στην εργασία και τη παραγωγικότητα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Steelcase, την εταιρεία με την οποία η Microsoft σχεδιάζει το γραφείο του μέλλοντος, το οποίο θα λειτουργεί με Surfaces.
Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: “Η Microsoft και η Steelcase σας προσκαλούν να γνωρίσετε νέους τρόπους για να εργάζεστε καλύτερα, μαζί”. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Microsoft Surface Hub 2S, το οποίο η εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2019, όταν είχε ανακοίνωσε το Surface Hub 2.
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των παλαιότερων μοντέλων, το Microsoft Surface Hub 2S αναμένεται να έχει μία γιγάντια οθόνη 50 ιντσών που θα δουλεύει με αφαιρούμενα hardware cartridges, τα οποία θα επιτρέπουν στους χρήστες να αναβαθμίσουν την συσκευή τους στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft σκοπεύει το 2020 να κυκλοφορήσει το Surface Hub 2X upgrade cartridge, το οποίο θα περιλαμβάνει νέο λογισμικό και δυνατότητα περιστροφής της συσκευής.
Η Microsoft ασχολείται αρκετά χρόνια με το σχεδιασμό των γραφείων του μέλλοντος και πιθανότατα θα δούμε κάποιες από αυτές τις ιδέες στις 17 Απριλίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment