Motorola One Vision

Μέσα στην εβδομάδα βρεθήκαμε στο Λονδίνο καλεσμένοι της Motorola για να δούμε από κοντά το νέο φωτογραφικό smartphone One Vision με σύστημα dual camera 48 Megapixel με f/1.7 + 5 Megapixel τεχνολογίας Quad Pixel και λειτουργία Night Vision mode για ιδιαίτερα φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.
Το Motorola One Vision ενσωματώνει οθόνη 6.3″ τεχνολογίας LCD IPS με κάδρο 21:9 και ανάλυση FullHD+, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9609, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, selfie camera 25 Megapixel επίσης Quad Pixel, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ήχο Dolby (με ένα ηχείο) και μπαταρία 3500 mAh με γρήγορη φόρτιση 15W.
Το One Vision είναι Dual SIM και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου με τιμή 299 ευρώ. Στην συσκευασία θα περιλαμβάνεται διάφανη θήκης σιλικόνης, ακουστικά 3.5mm και ο γρήγορος φορτιστής. Δείτε το βίντεο από το Λονδίνο και κάντε υπομονή μέχρι το full video review στο κανάλι στο YouTube.
Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο
Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο
Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο
Φωτογραφίες σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού με την κάμερα του Motorola One Vision. Δεξιά με την λειτουργία Night Vision mode ενεργοποιημένη.
Motorola One Vision Night Vision mode
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment