Samsung smartphones θα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 100W

Η γρήγορη φόρτιση είναι μία λειτουργεία που έχει γίνει mainstream στα περισσότερα smartphone. Συναντάται τόσο σε ναυαρχίδες όσο και σε πιο budget τηλέφωνα. Η OnePlus κυκλοφόρησε με την McLaren Edition του 6T την Warp Chage τεχνολογία η οποία υποστηρίζει 30W φόρτιση και μέχρι τώρα είναι ίσως η γρηγορότερη.
Η Samsung θέλοντας να αναβαθμίσει την φόρτιση των επόμενων ναυαρχίδων της ετοίμασε νέα power delivery chips τα οποία θα υποστηρίζει 100W φόρτιση.
Και τα δύο chip, SE8A και MM101 θα χρησιμοποιηθούν για την φόρτιση των smartphone, των tablet, των laptop αλλά και των monitor.
Φυσικά, μεγάλη σημασία έχει και η ασφάλεια. Τα νέα chip θα προσφέρουν το USB-PD 3.0 που μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά αυτήν την ταχύτητα φόρτισης και να καθιερώσει την χρήση μόνο πιστοποιημένων προϊόντως στην περίπτωση του SE8A chip.
Το SE8A βαθμολογείται με EAL5+ Secure Element για επιπλέον προστασία των ευαίστθητων πληροφοριών και του κλειδιού ασφαλείας. Το MM101 από την άλλη έρχεται με δικό του AES αλγόριθμο κρυπτογράφησης σε συνδυασμό με ικανότητες ανίχνευσης υγρασίας ώστε να εξασφαλίσει βέλτιστες συνθήκες φόρτισης.
Η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει να παράγει μαζικά το SE8A ενώ το MM101 δοκιμάζεται με τους πελάτες της.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment